Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş vs Manisaspor 07.05.2010 / 20:00

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Konn said:

çok üzücü bir sakatlık..

Darksun said:

Yazık oldu çocuğa cidden, zaten bütün sezon sakatlıktan çıkmak için didindi durdu tam 2-3 maç oynadı toparlandı yine 3 ay yok. Birde kampı felan kaçıracak, çok berbat ya.

3 aydan fazla sürecegini düşünüyorum keza fizyoterapi seansları iki sakatlık için aynı anda gelişim göstermeyecektir. Geciktirme söz konusu olabilir.

en az 5 ay olmayacakmış rıdvan,

yazık ya, plaka takılacakmış birde. dönüşü nasıl olur, o hep beklenen gerçek parlamayı yapabilir mi ondan sonra bilinmez. Herşeyden çok üzüldüm şuna gerçekten ... şimdi oraya 10 milyon euroya patlamış bir yabancı sağ bek alınır ...
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

ulan her topikte alakasız şekilde zaa zaa bu ne ya
- rıdvan bileini kırmış vs
- ZAAAAAAAA

ne gerzek forum olup çıkmış be
hee rıdvanın ayağı kırıldığı için sevinip zaaa demişim. zeka düzeyine uygun olduğunu düşünüyorsun ki giriyorsun bu foruma demek ki.

hangi topik olduğunu bile görmedim gece bunu yazarken, futbol bölümüne rastgele girip yapıştırdım yani. bazı menopoz teyzeler mevcut sanırım forumda.
Sosyal ağlarda paylaş

senin çok iş güç sahibi olduğun da, işsiz güçsüz olduğunu düşündüğün insanlara laf yetiştirmenden anlaşılıyor. hiç asosyal olmadığını ve mantıklı bir kişiliğe sahip olduğunu da çıkarabiliriz buradan. te allam neleri açıklıyoruz bi de niye cevap yazıyorsam..
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan Karşıyaka'dan arkadaşımın takım arkadaşıymış 14yaş altında.Ayağından top alamazdık demişti..Üzüldüm görünce şimdi.Umarım bi an önce döner sahalara..

Pozisyonda bişey yok yalnız ayak sıkışmış şanssızlık bu kasaplık değil. Diğerlerine hayvan gibi girdilerse bilemicem maçı da izlemedim ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...