DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konn said: çok üzücü bir sakatlık.. Darksun said: Yazık oldu çocuğa cidden, zaten bütün sezon sakatlıktan çıkmak için didindi durdu tam 2-3 maç oynadı toparlandı yine 3 ay yok. Birde kampı felan kaçıracak, çok berbat ya. 3 aydan fazla sürecegini düşünüyorum keza fizyoterapi seansları iki sakatlık için aynı anda gelişim göstermeyecektir. Geciktirme söz konusu olabilir. en az 5 ay olmayacakmış rıdvan, yazık ya, plaka takılacakmış birde. dönüşü nasıl olur, o hep beklenen gerçek parlamayı yapabilir mi ondan sonra bilinmez. Herşeyden çok üzüldüm şuna gerçekten ... şimdi oraya 10 milyon euroya patlamış bir yabancı sağ bek alınır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 lan şansa bak tam da oynamaya başlayıp kendini gösteriyordu. off üzüldüm şimdi. bi sonraki sezona da yetişemez. anca yarısında filan kendine gelir. ne şansız takımız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 sorma ya mehmet okur dan sonra bu ikinci bahtsız sakatlik bu seneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ulan her topikte alakasız şekilde zaa zaa bu ne ya - rıdvan bileini kırmış vs - ZAAAAAAAA ne gerzek forum olup çıkmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 @knoxville Bu olaya diyecek kadar gerizekalı olduğunu sanmıyorum arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 oha gole bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kaç kaç bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gelecek sezonun ikinci yarı kampına yetişebilicekmiş ancak.. geç olsun güç olmasın , toparlar iişallah kısa zamanda. en büyük şansı çok genç olması , bünyesi de sağlamsa , toparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 umarım uğur uçar gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 knoxville said: ulan her topikte alakasız şekilde zaa zaa bu ne ya - rıdvan bileini kırmış vs - ZAAAAAAAA ne gerzek forum olup çıkmış behee rıdvanın ayağı kırıldığı için sevinip zaaa demişim. zeka düzeyine uygun olduğunu düşünüyorsun ki giriyorsun bu foruma demek ki. hangi topik olduğunu bile görmedim gece bunu yazarken, futbol bölümüne rastgele girip yapıştırdım yani. bazı menopoz teyzeler mevcut sanırım forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tabi bizde senin aklını okuyup anlicaktık senin ole yaptığını. kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tunch said: gelecek sezonun ikinci yarı kampına yetişebilicekmiş ancak.. geç olsun güç olmasın , toparlar iişallah kısa zamanda. en büyük şansı çok genç olması , bünyesi de sağlamsa , toparlar umarım. futbol hayatı bitebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 trollemenin sınırı yok artık. rastgele girip ZAAA yapacak kadar işsiz güçsüz olduğunu tahmin edemedim. çocuk gibi de yorum yapma menopoz teyze mevcutmuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 manisa da kasapmis baya bu sezon ayagini/bacagini kirdiklari 4.oyuncu olmus ridvan hani bilerek yapmiyorlar demiyorum ama rakibe hunharca dalanlar sarı/kırmızı kart haricinde 2-3 mac ceza almalı ki caydırıcı olsun diger kasaplar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 senin çok iş güç sahibi olduğun da, işsiz güçsüz olduğunu düşündüğün insanlara laf yetiştirmenden anlaşılıyor. hiç asosyal olmadığını ve mantıklı bir kişiliğe sahip olduğunu da çıkarabiliriz buradan. te allam neleri açıklıyoruz bi de niye cevap yazıyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Rıdvan Karşıyaka'dan arkadaşımın takım arkadaşıymış 14yaş altında.Ayağından top alamazdık demişti..Üzüldüm görünce şimdi.Umarım bi an önce döner sahalara.. Pozisyonda bişey yok yalnız ayak sıkışmış şanssızlık bu kasaplık değil. Diğerlerine hayvan gibi girdilerse bilemicem maçı da izlemedim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 kasaplık falan yok ya direk ikili mücadele yan hakemin dibinde oldu zati fual bile vermedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bu pozisyon icin soylemedim zaten ayagi sıkısmıs bahtsizlik resmen ama art niyetli oyuncular da yok degil ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 doruk , "öylesine gelip" "rastgele" ZAAAA yazmayı savunuyorsun farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tr kupasi basligina yazcakti ZAA yi heralde topicleri karistirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 neyse kapansın bu muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 beşiktaşlı oyuncunun ayağının döndüğü pozisyona denk geldim özetlerde. televizyonu kapadım, üzücü ve rahatsız edici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar