Osso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adam haklı hd maç izleme imkanı varken neden dandik maç izlesin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 DV PAL hepinizi yargılar artisler. KOSKOCA TRT HALA 720*576 TAKILIYO 1920*1080 SİZİN NEYİNİZE LAN YÜRÜYÜN DE HAYDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adamların tvsi yok alınmışlar işte. hak vermek lazım, onlarda insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 fakirler maç izlemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ... radyodan takip etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 barnacle said: zencileri en ince ayrıntısına kadar görmek istiyo belki adam size ne asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Red said: herkesin evinde en kötü hd ready lcd ler var artık.ufaktan geçmek lzm.ben bu yaz sonu digi plusa geçicem vallahi cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Sky falan 3D yayınlamayı düşünüyordu kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 gereksiz trolluyorsunuz... adam cok hakli izlenmez bu saatten sonra HD mac. Butun dizileri filmleri HD izliyorum ben de mesela 2 yildir falan gozum alisti artik normal resolution batiyor. Ben arastirmami yaptim ARAP memleketinde oldugum icin Al-Jazeera sports'un HD yayinini alabiliyor musum, ama turkiye icin tek secenek uydu sanirim black, bu da yeni reciever falan demek (ben de yeni reciever ve canak alma durumundayim, insallah 1 ay icinde ayarlayabilirim bisiler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ayrica evet, hd mac izleyemeyen, bilmeyen fakirlerle ayni topigi paylasinca midem bulaniyor. falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar