Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ne olursa olsun başarılar dileyelim...=)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Zaten server ilk açışdığında sponsor bulunmaz, biraz da olsa açık kalması lazım.(host firması sahibi amcoğlu değilse). "...sorgusuz süelsiz..." birde buna gözüm ilişti. :-) Düzeltiverin bi zahmet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Lucretius, 05 Ağustos 2004 15:07 tarihinde demiş ki: Bu arada uzun zaman sonra Bronx Mesaj atmış sanırım tatili bitti demekki server geliyor D: websitesiyle ugrasiorum, bundan sonra gidisati ordan ogrenebilirsiniz imzamdan tiklayin :)[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Zaten ss den belli güzel birşey olacağı tabi birde bronx varsa.[signature][hline]Tharelth of Vencagenjz Anjciun Et`h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Bronx, 05 Ağustos 2004 21:59 tarihinde demiş ki: said: Lucretius, 05 Ağustos 2004 15:07 tarihinde demiş ki: Bu arada uzun zaman sonra Bronx Mesaj atmış sanırım tatili bitti demekki server geliyor D: websitesiyle ugrasiorum, bundan sonra gidisati ordan ogrenebilirsiniz imzamdan tiklayin :) Başarılar Bronx...[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Tebrikler tabi :)[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: Bronx, 05 Ağustos 2004 14:41 tarihinde demiş ki: evet evet afedersin inferno "ne bu la" diye amele bi öneriyle çıkana kadar isimsiz bi şekilde birinin dial up'ındaydıNebula ismi benden cikmisti sanirim, ayrica 'ne bu la' diye degildi, gayet de normal anlamiylaydi :) (su gaz-toz bulutu hedesi)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hea güzel isim çıkmış. (:[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 her neyse bacyo daha cok sey biliyor kurulus hakkinda simdi ben bisi soyledikce yanlis cikiyor eheh, ben 2. veya 3. ayinda girmistim nebulaya staff olarak (hayir 4. falan deme simdi :p) player olarak ilk gununde baslamistim ama yaklasik 7 aylik teste surecinde yoktum.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bronx u bu kadar aktif görüyorum??? sonumuz hiç iyi değil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 2,5 sene önce bir yardım threadi açtığımda "bug fixlemeyi bilmeyenler server açmasın" diyip ezen bir tayfa vardı. şimdi insanlar daha insancıl, ne güzel :) başla ama böle milleti kastırıp 2 gün sonra kapama serverı. yani o açıdan reklam yapıp milleti mağdur etme. kendi sphere'ında takıl yani ;)[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar