Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Venua Online

devhochi

Öne çıkan mesajlar

said:
devhochi, 05 Ağustos 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
ndn ??

Tecrübeyle sabit olarak sunucu açma için gerekli olan ilk etmen sponsordur eğer sponsorunuz yoksa o iş baştan bitmiştir ikinci olarak sağlam ve yenilikçi bir sunucu sphere ilede bunu yapmak için çok sağlam scripter ve developerlara ihtiyacın var ayrıca web içinde bilen heriflere ihtiyacın var acc sistemi olarak bulsan bile bişiler mutlaka onunlada sorunlar yaşayacaksın tek başına phpnuke bile kuramamanda garip doğrusu hani oda phpnuke.sql unu source edeceksin phpmyadmininden sonra phpnukea dbnin adresini adını userini şifresini belirtip açacaksın vs vs...
Yinede kararlıysan Kolay gelsin
Başarılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana sağlam adamlar lazım dediğin gibi. Gerçekten bu
işi iyi yapabilecek staff arıyorum.Yakında sponsor olayı da hallolacak .Dev Computer bana sponsor oluo ( adaşız die :D ) . genellikle server 24 saat açık olacak 3 günde bir sabah 8 akşam 1 olacak.Duyurulur...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 05 Ağustos 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
said:
devhochi, 05 Ağustos 2004 10:41 tarihinde demiş ki:
ndn ??

Tecrübeyle sabit olarak sunucu açma için gerekli olan ilk etmen sponsordur eğer sponsorunuz yoksa o iş baştan bitmiştir

sunucuların hiçbiri (geniş özkaynaklarla doğanlar hariç) adminin karnından sponsorla doğmadı, nebula bile. nebula doruk.neti bulana kadar silo'nun 128k kablosunda surunen Nebula NORTH isminde bi spheresvr.exe idi.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 05 Ağustos 2004 13:24 tarihinde demiş ki:
Hayir, ilk olarak benim emektar dial-up'umda henuz Nebula ismi bile bulunmamis bir server idi :)

evet evet afedersin inferno "ne bu la" diye amele bi öneriyle çıkana kadar isimsiz bi şekilde birinin dial up'ındaydışimdi yeni nesilde sponsorsuz iş olmaz modası başlamış[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...