Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

APM nedir ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu oyunda ciddi ciddi apm kasmıyosunuz dimi ? yapıyosanız şaka gibi çünki.
tek ünite veya herosuna göre max 5 üniteyi kontrol ettiğin bi oyunda apm nedir abi.
apm dediğin war3 yada sc gibi oyunlarda ön plandadır. bende oyun oynarken salak salak bütün tuşlara basayım gerekli gereksiz al sana apm.
Mesaj tarihi:
abi eğer creeplere last hit kasıyorsan zaten kafadan bi 100 apm yapıyorsun. hele oyun başlarında çılgın gibi sağa sola tıklıyorum. ama late game de o kadar kasmıyorsun tabi. apm kasılacak birşey değil yani creep kill/deny kasıyorsun. oyun başında da çok mantıklı yani.
Mesaj tarihi:
benim apm 150+ genelde, lüzumsuz tıklama değil, biraz da alışkanlıkla alakalı olabilir gerçi starcraft falan baya oynardım. ama çok tıklama bence kontrolü sağlamaya yardımcı. ayrıca videodaki eleman iyi değil bence creep alma/deny konusunda.. hani berberler saç keserken makasla tık tık tık yapar sonra tık saçı keser ya, aynen öyle bişey gibi oluyo bende de. kesinlikle eminim kontrolü çok daha iyi sağlıyorum böyle tıklayarak.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1500 aypan yoktur herhalde ya, ben en peakte 700 yapan gördüm falan, oda adamın combatın 3 saniyesinde yaptığın sey yoksa 1 dakka boyunca 700 değil yani.
  • Yeni Oluştur...