Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kutlu olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dün deil miydi o. ellerinde yumurtalı veletler görmüştüm. of arabaya atmamışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dün istediklerimizi çizdik kağıtlara. heralde bu akşam da ateşin üstünden atlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 dün ahırkapıda eğlendik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 keşke hıdrellez dileklerini toplarken yanında dilekleriniz bize ulaşmıştır' falan diye not düşselerde boşa umutlanmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bende dün kordonda baş örtülü kadınların neden şarkı türlü söylediklerini merak ediyordum haaa hıdirelezmiş :) insan bi tane ateş yakar yaa nası bu insanlar çocuk bi ay önceden lastık çalardık la biz benzincilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Herkesin iyi dilekleri yerine gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 e İzmir'de kocaman ateş yakmışlar, yerlere resimler çizmişler çok kıskanmıştım.. Yalan mıymış hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sparkcaster said: dün ahırkapıda eğlendik baya O ye baby. Sen neredeydin lo görmedim ben seni. Yoksa sen beni gördün mü? Ahırkapı güzeldi dün baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 neler dilediniz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Yuco said: Sparkcaster said: dün ahırkapıda eğlendik baya O ye baby. Sen neredeydin lo görmedim ben seni. Yoksa sen beni gördün mü? Ahırkapı güzeldi dün baya olm sen beni görmediysen ben seni nasıl göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sparkcaster said: dün ahırkapıda eğlendik baya Atma din kardeşiyiz, orda olsan kesin görürdüm seni. Olm geçen sene böyle diildi bu sene ne acaip kalabalık yapmış. 10a kadar falan adım atamadık biz. Adım atamayınca yerimizde göbek attık tabi mehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Doğru dedin Arda Hoş bende yanımdakilerden başka kolay kolay çevrede tanıdık varsa göremem sabit durmadıkça. 15 yıllık arkadaşımı Mecidiyeköyde yürürken karşıma dikilince hiç bakmadan yana ittirip yoluma devam etmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 axedice said: Sparkcaster said: dün ahırkapıda eğlendik baya Atma din kardeşiyiz, orda olsan kesin görürdüm seni. Olm geçen sene böyle diildi bu sene ne acaip kalabalık yapmış. 10a kadar falan adım atamadık biz. Adım atamayınca yerimizde göbek attık tabi mehehe. göbek attığım resimler var, ıspatlayabilirim ama yok gerçekten baya tanıdık varmış ogün orda kimseyi görmedim kalabalıkta ,allahtan insan denizi içinde yara yara ilerleyebiliyorum 2-3 kere ışıkların oraya çıktık yeni gelenleri karşılamak için, büyük eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar