Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ayşe teyze göreceğini görmüş, yiyeceğini yemiş, içeceğini içmiş, biz napıcaz! önemli olan bu. yani içimden geçenler yukarda özetlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 EU euro yu daha fazla dalgalandırmaz gibime geliyor. Bence ekonomi sayfalarında yazanın tam tersi yapmak lazım küçük yatırımcı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 p.tesi olsun, cok merak ediyorum nolacak. bizim bankanin lubnanli forexcileri carsamba gunu gobek atiyordu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 haftasonu merkel "yunanistana şu iekilde yardım yapacağız" açıklaması getirirse piyasa rahatlar "110 milyar avro vereceğiz" dediler de bunun nasıl oalcğaını kimse söylemedi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 doların güçlenmesini başta amerika istemez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 esh +1 doların yükselmesi adamların ihracatını doğrudan olumsuz etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 0,59 adet hisse senedim var şirket batarsa zengin olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 aklıma takılan bir konu var. Euro kopta gel mantığıyla aşağı doğru düştü. ve düşmeye devam edecek gibi duruyor. misal 1.18 olduğunda euro hala 1.90 lardamı olacak :) o zaman hangi TL nin gücünden bahsedicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 1 dolar 1 euro olur hacı her türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 1 dolar, 1 euro ve altı olduğunda(bazı tahminler 0.85 diyor) dönüp euro almak en mantıklısıdır. işin eninde sonunda euro parçalansa bile sterline ona buna dönersiniz. Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına euro dahada düşese dolar'ın onun açığını kapatacak şekilde düşmesi lazım değilmi? ee nerde kaldı tl nin gücü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 1 dolar 1 euro yada daha altı olursa biz batarız.... İhracatçı batar yani külleyen türkiye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Geçen gün askerlik şubesinde sordular bana da; "ne olacak bu euronun halini ne yapalım paramızı?" diye, dedim euro düşer daha, doların da yükselmesi amerikanın işine gelmez; en azından az zarar etmek istiyorsanız altın alın. Yarın öbür gün mühimmatı yığmazlar kapıma inş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 abd şu aşamada işsizlikten kaynaklanan iç talep azlığını arttırmak için isteyebilir doların yükselmesini. bi de bi tez vardı neydi adı? önce yerel mallara olan talep artar paran değer kazandığında, sonra ithal mallara. paran değer kazanmaya devam ettikçe ithalat artmaya hatta ithal mallara talep yerel mallara olan talebi geçmeye başlıyor. aradaki o makas kapanana kadar bu yankiler gene bi kataküllü çevirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 2 gün önce 190 ken 198'e cıktı euro şuan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 e şimdi almanlar batınca bizde mi batıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 İsteğim 2.20TL olması euronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Olayı tam kavrayamadım Amerika'ya misilleme , karşılıksız para basan ülkelere misilleme tarzı şeyler geçiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 valla olsun ya babama zam yaptırırm hemen harclıgıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 paracıklarım değer kaybediyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Param olsaydı direk euro ya abanacaktım euro yükselişe devam edecek kesin şimdi bile para yatırsan iki üç kuruş bişey kazanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 euro geçende de aynı hareketi yapmıştı sonra tekrar düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar