KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Orbiz10j-9k&feature=related aynı zamanda yputube sayfasında yorumlarıda okuyabilirsiniz. bunu bir amerikalı arkadaşım yolladı link i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Time to wake up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aman hard evidencelar gelmesin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ARKAPLANDA MUZIK KOY 0-4 dakka -MY NAME IS X Y 4 dakka - "black ops do exist" ok... blackops coktan vardi zaten. 4.25+ - TAMAAAAAAAAAAAAAAAM 04:50 "absence of evidence isn't evidence of absence" 05:40 "they"? 57 degisik canli turu, ok. paranoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08:00 "VARIFIED"? GTFO MY INTERNETS "technology replication" dedikleri hayal gucunun urunu bence. "super-luminal capacity" TABI. "alien reproduction vehicle" daha cok "uzayli sevisme araci" gibi duruyor. 09:10 NWO bullshit kthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Ne diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 asker, asker, asker, emekli bilmem ne.. e bunlar da ergenekon işte.. allah aşkına birisi şunları düzenleyen arkadaşlara dizi falan seyrettirsin en azından.. my name is my name is derken ben dayanamadım kapattım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ben izlemedimde, herhalde dünya dışı yaşam olduğu ve bizden saklandığı muhabbeti var herhalde. time to wake up çok iddialı olmuş, zaten matematiksel olarak var oldukları kesin gibi hawkinin yalancısıyım :). Tamam uyanıp ne yapmamız lazım ben onu anlamadım ? Varlarsa varlar yahu ne yapalım, ne değişecek ben onu anlamıyorum. Bir yetkili çıkıp evet yıllar önce temasa geçdik bize şu teknolojiyi verdiler, aha bunun sayesinde herşey süper olacak şimdi mi diyecekler ? Hayır sabah 8 akşam 5 gbi bir kölelikden kurtulmama vesile olacaksa, diğer bir çok sorunu halledecekse, dünya barışı sağlanacaksa, alayım davulu zurnayı atayım kendimi meydana bende. Çok sığ yaklaşıyorum belki konuya ama bu konuyu olduğundan daha çoşkun bir hale getirende bu UFO meraklıları bence. Umarım video içeriği dünya dışı canlılar ile ilgilidir yoksa çok kötü kapak olacak bana :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 dunya disi canli olursa VE insana benzerse kafami keserim. yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bir ufo araştırma sitesinde okumuştum melez bir ırk için uğraşıyorlarmış hehe ya yazıyı bulsam enteresandı aslında. var olmasına varlarda ne bilim işte :) o video da amerika hükümetinin aslında bir takım bilgileri açıklaması için herşeyi adamlar açık açık söyliyemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ilk gördüğüm uzaylının ağzına ayakkabıyla vurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Keşke gelseler, ihanet etmeyede hazırım. Beyaz saray nerede, başkanları kim bütün bilgileri paylaşmaya varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 KillerLord said: bir ufo araştırma sitesinde okumuştum melez bir ırk için uğraşıyorlarmış hehe ya yazıyı bulsam enteresandı aslında. var olmasına varlarda ne bilim işte :) o video da amerika hükümetinin aslında bir takım bilgileri açıklaması için herşeyi adamlar açık açık söyliyemiyorlar. x files da yapılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar