SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 uzun süredir acaba gerçekten mi öyle diyerek takip ettim sonunda karar verdim evet bilgisayar usb takılıyken daha hızlı açılıyor. hani turbo boost falan diyeceksiniz belki ama bildiğim kadarıyla donanımım öyle şeyleri destekleyen bi teknolojiye sahip değil. yani şöyle söyleyeyim Amd 4000x2 işlemci Biostar T690g anakart Seagate 500gb sata2 harddisk Ati Hd3850 512mb 256 bit ekran kartı Kingston 2x1gb 800mhz ddr2 ram Highpower 430w psu Aopen qf50 kasa Lg dvd+rw yazıcı Kart okuyucu Harici ethernet kartı gibi bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 usb takılıyken derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 isletim sistemin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 usb takılıyken derken yani flash bellek bilgisayara takılıyken demek istedim. işletim sistemi windows 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/ReadyBoost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 hmm anladım gibi. peki şöyle bi durum daha var benim bilgisayarımdan biraz daha kötü sisteme sahip bir başka arkadasımın bilgisayarı flash bellek takılı değilken benimkinin flash bellek takılı olmadığı halinden daha hızlı açılıyor. bunun sebebi nedir peki? onun sistemde aşağı yukarı şöyle amd 3400+ x2 işlemci 1 gb ram 4830 ekran kartı. 350 w psu 80 gb sata2 hdd + 250 gb exernal 3.5" hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 flash bellek rakılıyken açarsam açılmıyor benim bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 anakartla ilgilidir. açılış süreleri farkedebiliyor markadan markaya modelden modele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar