Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ehliyetimi alırken organ bağışı ile ilgili bişi sormadılar(sorarlar diye bekliyordum ben sdf) ehliyetin arkasında ki kısmı ben işaretlesem bağışlamış olurmuyum :p yada illa yetkili bir kuruma gidip orda mı yapmak gerekir işlemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sakın işaretleme hastanede böbreklerini almak için öldürürler seni sonra organ bağışı işaretliydi öldü aldık derler dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ahah, gerçekten yok öyle bir şey. Türkiye'de organını bağışlamak sen istesen bile zor oluyor. Ailene falan soruyorlar, duygusal olarak sarsılmış aile istemeyince de nakil yapılmıyor falan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 İşaretlersen, ölüm sonrası ailene bu adam bunu bunu bağışlamak istemiş diye soruyorlar. Ailen olur vermezse kalıyor böbreen dalaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben karaciğerimi bağışlıycam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 aga senin karaciğeri toprak kabul etmez hasta nasıl kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 6 numara gözlerim var, isteyene korneaları veririm. körlükten pek bi farkı yok zaten lens kullanmayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 beynimi bagışlamak isterdim.gelecek nesillere ışık olması amacıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Topik testis bağışına doğru gittiğinde kapatılacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Osuran_boğa said: sakın işaretleme hastanede böbreklerini almak için öldürürler seni sonra organ bağışı işaretliydi öldü aldık derler dikkat şaka mı bu abi, sırf ordaki x işareti ile olmuyor bu iş. Sanki Küba'da hastaneye düştük. Milletin dediği gibi aile izni var, kontrol var zart var zurt var tonlarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Organ bağışı denilince aklıma hep şey geliyor. Gemlik eski ssk hastanesinde muayeneye gittiğim zamanlardan hatırlıyorum, duvarlarda büyük büyük resimler vardı biri böyle bi tane göz bi avucun içinde duruyo falan gibi değişik bişey altında BİR ORGAN BAĞIŞI, DİNDİRİR BİN GÖZYAŞI yazıyodu böyle kocaman. O resim bana hep itici gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi neden sadece ehliyette bagıs seyı varkı bence kimliktede olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Vasiyet yaz, notere onaylat yada artık ne yapılıyorsa. Vasiyetinde yaz organlarımı bağışlıyorum diye. Sevenlerin son dileğini yeirne getirmeni isteyecekleri için kabul edeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yumurtalıklarım işe yararsa vermek isterim. forumdada erkeklikle ilgili sıkıntıları olan arkadaşlar biliyorum. tekiyle idare edebilirim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 KERMİT ÇIKARDI MASAYA VURDU 9 KİLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mathias said: Osuran_boğa said: sakın işaretleme hastanede böbreklerini almak için öldürürler seni sonra organ bağışı işaretliydi öldü aldık derler dikkat şaka mı bu abi, sırf ordaki x işareti ile olmuyor bu iş. Sanki Küba'da hastaneye düştük. Milletin dediği gibi aile izni var, kontrol var zart var zurt var tonlarca. öh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kermit said: yumurtalıklarım işe yararsa vermek isterim. forumdada erkeklikle ilgili sıkıntıları olan arkadaşlar biliyorum. tekiyle idare edebilirim galiba yumurtalik mi? eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar