Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Texas Chainsaw Massacre

arcane

Öne çıkan mesajlar

teen slasher diil bu
cannibal bunlar :D
yam yam
gerçi yeniden çekilmesi bu son senin tabirinle teenslasher akımı yüzünden ama kapı gibi 74 yapımı eski film var.. (tarih yanlış olabilir, o civarlarda çekildi.. 70lerde..)[hline]they say...
when you hunt the engineer - the engineer also hunts you
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmedim fragmanı
devamlı duyulan vıınnn ses efekti ve baştaki müzik eski film ile aynı
ama eski filmin atmosferi yok
teenslasher ile eski film arasında kalan birşey olacak gibi gözüküyor

umarım et kancası sahnesini doğru düzgün yaparlar[hline]they say...
when you hunt the engineer - the engineer also hunts you
Sosyal ağlarda paylaş

Biz bi arkadasla tum eskisehirdeki Vcd cilere sorduk texax motorlu testere katliamı var mı die die dlimizde tuy bitti.Neyse bulamadık.Size bu arayısh icerisinden bi dumur :
Dvx satan bi yerdeiz.Adama sorduk adam bize soyle dedi :[b]Yav o filmmi bilmiom ama soyle film var koca bi bebek var şüyle şüyle sisio patlıo flan heryer kan .O filmdede soyle 200-300 kisi oluo ilk basta igrenionuz sonra alısıonuz ole gidio film kan govdeyi goturuo ben onu verrim size[b]
Yok abi o kalsın..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen eskisinden bahsediyorsan tamam ama yeni cevrilenden bahsediyorsan kesinlikle teenslasher.Film afislerine bakman yeterli.
Eger Teenslasher ın ne oldugunu bilmosan bul bi yerlerden Geceyarısı sineması dergisini Psycho sonrası bolumunu oku![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
şimdi bi film anlatıcam. bakalım anlayabilcekmisiniz.
(aka adını bilmediğim bi film var öğrenmek istiyorum acaba nedir nedir)
biraz massacre tadında o yüzden burdaki kişilikler bilebilir diye düşündüm. filmi ortasında yakaladım, hikayeyi falan bilmiyorum. filmde hikaye varmıdır onu da bilmiyorum.

şimdi ormanın içinde bi ev var. bu evde bi aile yaşıyo. aile insan yiyo. işte bitane anne var, çocukları var. böyle mutfakta tezgahta kuşbaşı falan yapıyolar. sonra bi kız var nerden çıkıyo bilmioyorum normal bi kız, yakalıyolar işte mutfakta bi sandalyeye bağlıyolar iple,biraz gore show yapıyolar kızın önünde. sonra bi herif çıkıyo zenciydi galiba, kızı kurtarmaya çalışıyo, annenin çocuklarından birini öldürüyodu galiba ormandaki bi kovalamaca sonrası. böyle saçma sapan bi film ama süperdi.

pek anlatamadım ama izleyen ve böyle bişeyler hatırlayan varsa adını söylerse güzel olur.[hline]improper dancing in the middle of the street
slsk:RogueNoir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RogueNoir, 08 January 2004 21:36 tarihinde demiş ki:
biraz massacre tadında o yüzden burdaki kişilikler bilebilir diye düşündüm. filmi ortasında yakaladım, hikayeyi falan bilmiyorum. filmde hikaye varmıdır onu da bilmiyorum.

şimdi ormanın içinde bi ev var. bu evde bi aile yaşıyo. aile insan yiyo. işte bitane anne var, çocukları var. böyle mutfakta tezgahta kuşbaşı falan yapıyolar. sonra bi kız var nerden çıkıyo bilmioyorum normal bi kız, yakalıyolar işte mutfakta bi sandalyeye bağlıyolar iple,biraz gore show yapıyolar kızın önünde. sonra bi herif çıkıyo zenciydi galiba, kızı kurtarmaya çalışıyo, annenin çocuklarından birini öldürüyodu galiba ormandaki bi kovalamaca sonrası. böyle saçma sapan bi film ama süperdi.

pek anlatamadım ama izleyen ve böyle bişeyler hatırlayan varsa adını söylerse güzel olur.[hline]improper dancing in the middle of the street

Ya o filmi ben de hatirliyorum dur bakalim biraz arastirayim adini internette[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Sosyal ağlarda paylaş

screener.. ama gayet herşeyi yerinde preview ettim
2 cd lik var onu bulamadım kazaa da, donkey kullanıyorsan bulabilirsin o daha da iyidir (sharereactor o..)

hocam bahsettiğin filmi ben de hatırlıyorum
hatta sanırım kızın belden aşağısı tutmuyordu

o filmi ben de arıyorum seneler önce televizyonda izlemiştim adını da bilmiyorum[signature][hline]fading away and leaving
long for sleep, closer now
lead the way into death
Sosyal ağlarda paylaş

sharereactor'da 3 versiyonu var chainsaw massacre'ın. ikisi normal screener onlardan biri svcd bi tane de dvd screener var. dvd'sini bekliyorum ben, screener içime sinmiyo genelde (:

evet ben de televizyonda seyretmiştim birkaç sene önce.. ne filmi olduğunu bilmeden öyle ortasından başladım seyretmeye, baktım mutfakta insan yahnisi yapıyo bi kadın affaladım bi an.. çok eğlenceli bi filmdi ya edinmek lazım[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
said:
RogueNoir, 08 Ocak 2004 18:36 tarihinde demiş ki:

aha işte bu öbür konuda da aradığımız film.
bulana tam 100 bin lira para ödülü. (şimdiki lira ile ödicem yeni lira diil hehe cinlik önlemi..)

imdb de saatlerce gezdim, yine de bulamadım.
bulamıyorum.ama bulmalıyım ![signature][hline]stick me with pins
peel away my skin
pluck out my eyes
i can't stand to see you die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...