arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yenisini çekmişler , ayın 17 sinde vizyona giriyor (Amerika'da..) senaryo farklı :D, devam filmi gibi birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu teen slasher'lardan gına geldi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 teen slasher diil bu cannibal bunlar :D yam yam gerçi yeniden çekilmesi bu son senin tabirinle teenslasher akımı yüzünden ama kapı gibi 74 yapımı eski film var.. (tarih yanlış olabilir, o civarlarda çekildi.. 70lerde..)[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 eskisini bilmem de yenisinin fragmanını gördüm, gayet teen slasher olmuş, para almam gerek izlemem için..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 über bi film olduunu duymuştum...[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Fena deil bea. Bazı sahneleri güzel görünüo. Jessica Biel'e ayrı bir hayranlığım var zaten. Eğer filmde fragmandaki gibi müziksiz bölümler varsa tam benlik bir film.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 beğenmedim fragmanı devamlı duyulan vıınnn ses efekti ve baştaki müzik eski film ile aynı ama eski filmin atmosferi yok teenslasher ile eski film arasında kalan birşey olacak gibi gözüküyor umarım et kancası sahnesini doğru düzgün yaparlar[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Biz bi arkadasla tum eskisehirdeki Vcd cilere sorduk texax motorlu testere katliamı var mı die die dlimizde tuy bitti.Neyse bulamadık.Size bu arayısh icerisinden bi dumur : Dvx satan bi yerdeiz.Adama sorduk adam bize soyle dedi :[b]Yav o filmmi bilmiom ama soyle film var koca bi bebek var şüyle şüyle sisio patlıo flan heryer kan .O filmdede soyle 200-300 kisi oluo ilk basta igrenionuz sonra alısıonuz ole gidio film kan govdeyi goturuo ben onu verrim size[b] Yok abi o kalsın..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Texas Chainsaw Masacre`a teenslasher diyen birinin ya sinemadan anlamiyor olmasi yada filmi izlemeden onyargiyla yaklasmasi gerekir.[hline] [Bu mesaj DamienThorne tarafından 04 November 2003 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 fragmanı izledim neşeli neşeli başlıyo sonra kabusa dönüşüyo güzel yapmışlar bence adını hatırlar gibiyim filmin ama izlemedim[hline]cehennemden gelen aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Sen eskisinden bahsediyorsan tamam ama yeni cevrilenden bahsediyorsan kesinlikle teenslasher.Film afislerine bakman yeterli. Eger Teenslasher ın ne oldugunu bilmosan bul bi yerlerden Geceyarısı sineması dergisini Psycho sonrası bolumunu oku![hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 yaşasın p2p ! sanırım yarın akşam izlemiş olurum :D[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 şimdi bi film anlatıcam. bakalım anlayabilcekmisiniz. (aka adını bilmediğim bi film var öğrenmek istiyorum acaba nedir nedir) biraz massacre tadında o yüzden burdaki kişilikler bilebilir diye düşündüm. filmi ortasında yakaladım, hikayeyi falan bilmiyorum. filmde hikaye varmıdır onu da bilmiyorum. şimdi ormanın içinde bi ev var. bu evde bi aile yaşıyo. aile insan yiyo. işte bitane anne var, çocukları var. böyle mutfakta tezgahta kuşbaşı falan yapıyolar. sonra bi kız var nerden çıkıyo bilmioyorum normal bi kız, yakalıyolar işte mutfakta bi sandalyeye bağlıyolar iple,biraz gore show yapıyolar kızın önünde. sonra bi herif çıkıyo zenciydi galiba, kızı kurtarmaya çalışıyo, annenin çocuklarından birini öldürüyodu galiba ormandaki bi kovalamaca sonrası. böyle saçma sapan bi film ama süperdi. pek anlatamadım ama izleyen ve böyle bişeyler hatırlayan varsa adını söylerse güzel olur.[hline]improper dancing in the middle of the street slsk:RogueNoir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 arkeyn bi de bildiim kadarıyla chainsaw massacre'ın dividisi çıkmadı screener'mı bu senin indirdiğin?[hline]improper dancing in the middle of the street slsk:RogueNoir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 fragmanını izledim gusel bişie benziodu[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: RogueNoir, 08 January 2004 21:36 tarihinde demiş ki: şimdi bi film anlatıcam. bakalım anlayabilcekmisiniz. (aka adını bilmediğim bi film var öğrenmek istiyorum acaba nedir nedir) biraz massacre tadında o yüzden burdaki kişilikler bilebilir diye düşündüm. filmi ortasında yakaladım, hikayeyi falan bilmiyorum. filmde hikaye varmıdır onu da bilmiyorum. şimdi ormanın içinde bi ev var. bu evde bi aile yaşıyo. aile insan yiyo. işte bitane anne var, çocukları var. böyle mutfakta tezgahta kuşbaşı falan yapıyolar. sonra bi kız var nerden çıkıyo bilmioyorum normal bi kız, yakalıyolar işte mutfakta bi sandalyeye bağlıyolar iple,biraz gore show yapıyolar kızın önünde. sonra bi herif çıkıyo zenciydi galiba, kızı kurtarmaya çalışıyo, annenin çocuklarından birini öldürüyodu galiba ormandaki bi kovalamaca sonrası. böyle saçma sapan bi film ama süperdi. pek anlatamadım ama izleyen ve böyle bişeyler hatırlayan varsa adını söylerse güzel olur.[hline]improper dancing in the middle of the street slsk:RogueNoir Ya o filmi ben de hatirliyorum dur bakalim biraz arastirayim adini internette[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 screener.. ama gayet herşeyi yerinde preview ettim 2 cd lik var onu bulamadım kazaa da, donkey kullanıyorsan bulabilirsin o daha da iyidir (sharereactor o..) hocam bahsettiğin filmi ben de hatırlıyorum hatta sanırım kızın belden aşağısı tutmuyordu o filmi ben de arıyorum seneler önce televizyonda izlemiştim adını da bilmiyorum[signature][hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 sharereactor'da 3 versiyonu var chainsaw massacre'ın. ikisi normal screener onlardan biri svcd bi tane de dvd screener var. dvd'sini bekliyorum ben, screener içime sinmiyo genelde (: evet ben de televizyonda seyretmiştim birkaç sene önce.. ne filmi olduğunu bilmeden öyle ortasından başladım seyretmeye, baktım mutfakta insan yahnisi yapıyo bi kadın affaladım bi an.. çok eğlenceli bi filmdi ya edinmek lazım[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 begenmedim komik sahneler wardi adam akilli korku filmi cekemiyorlar artik[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 benim çekdiğim DaDuck yazan tek cd lik screener değilmiş kamera çekimi, baya kaliteli (kamera çekim kaliteli olsa ne fark eder ? hmm hehe) şimdi izliyeceğim sharereactor yazanı kazaa da bulursam belki onu da çekerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 film yeni akıma ayak uydurmuş senaryoyu da baştan yazmışlar olmamış, belki ilk bunu izleyen biri sevebilir ancak önceden orjinalini izlemiş izleyiciler bence beğenmeyecektir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 "anlamıyorum, beğenmedim" de eyvallah diyelim böyle olmaz leatherface den kork.. basar evini :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 güzelim kız ? sen yenisini izlemiş olmalısın :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bunun 2. si hatta 3. sü varmış (94) 2 de dennis hopper 3 de viggo mortensen varmış izlemek lazım.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: RogueNoir, 08 Ocak 2004 18:36 tarihinde demiş ki: şimdi bi film anlatıcam. bakalım anlayabilcekmisiniz. (aka adını bilmediğim bi film var öğrenmek istiyorum acaba nedir nedir) biraz massacre tadında o yüzden burdaki kişilikler bilebilir diye düşündüm. filmi ortasında yakaladım, hikayeyi falan bilmiyorum. filmde hikaye varmıdır onu da bilmiyorum. şimdi ormanın içinde bi ev var. bu evde bi aile yaşıyo. aile insan yiyo. işte bitane anne var, çocukları var. böyle mutfakta tezgahta kuşbaşı falan yapıyolar. sonra bi kız var nerden çıkıyo bilmioyorum normal bi kız, yakalıyolar işte mutfakta bi sandalyeye bağlıyolar iple,biraz gore show yapıyolar kızın önünde. sonra bi herif çıkıyo zenciydi galiba, kızı kurtarmaya çalışıyo, annenin çocuklarından birini öldürüyodu galiba ormandaki bi kovalamaca sonrası. böyle saçma sapan bi film ama süperdi. pek anlatamadım ama izleyen ve böyle bişeyler hatırlayan varsa adını söylerse güzel olur.[hline]improper dancing in the middle of the street slsk:RogueNoir aha işte bu öbür konuda da aradığımız film. bulana tam 100 bin lira para ödülü. (şimdiki lira ile ödicem yeni lira diil hehe cinlik önlemi..) imdb de saatlerce gezdim, yine de bulamadım. bulamıyorum.ama bulmalıyım ![signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar