copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 TheRiverBelow said: ayrıca [b]trinket proclatan adamlara[/b] müstehak böyle şeyler. şurayı hiç anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Çok derin birşey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 doğru ya. coder'dı o. copry ile coderı karıştırdım. hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Cevik kuvvet ekibinden bir polisin yanina gidip abi cok ceviksiniz diyen arkadasim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 copry said: barbu said: irem hanım kerpeteninizi alın ve lütfen odama gelin. (adın buydu sanırım tam bilmiyorum gerçi ama olsun) kerpetenle gelirsem çok hoş şeyler olmaz senin adına barbuş :D yok ya. alışkınım. dedeme süt dişimi çeksene sallanıyor demiştim. kocaman eski püskü bir dişçi kerpeteni. dişçi dediysem zamanında onla diş cekiliyormuş öle dedi. oyle birseyle ustume geldi. kactım sdfs. sonra eliyle cekmisti. ondan np copry hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ne kadar kotu bir turkce kullanmısım ya. yuh. editlemeye gozum yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 barbu said: Yok yahu. Alışkınım böyle şeylere. Vakti zamanında dedeme; "Dedeciğim süt dişimi çeker misin? Sallanıyor." demiştim. O da elinde kocaman, eski püskü bir kerpeten ile gelmişti. Söylediğine göre zamanında onunla diş çekiliyormuş, dişçiler tarafından. O'nu o halde, elinde kerpetenle üzerime gelirken görünce kaçmıştım. Sonra eliyle çekmişti... Sençin barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi yapılmış ya espiri lanet olsun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Patronuna söyle hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 elesso said: la hastanenin patronumu olur özelse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bütün süt dişlerimi kendim çektim hem de dedemin kerpeteniyle değil ELİMLE nihahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Based On A True Story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Umarım tek bldiği fıkra budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Vidar said: dün sporda kulaklarım daha iğrencine maruz kaldı: kız: orandan geliyorum ben buraya arabayla. sempatik genç:nerenden? ehi ehi gülüşmeler ardından. neremden olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 copry said: BabacumMostors said: irem sen nerede çalışıyordun? hastanede ZAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 iyimiş yine bizim bölge müdürü 2 arkadaş birlikte istifa basınca konuşmak istedi en son kızıyla olan ilişkisini falan anlatmaya başladı müsade istedim kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 patronum bana böyle fıkra anlatsa onu kovardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar