Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 29 tane arşivlik oyun cıkmadı ps3 e :) ayrıca oyunların ucuzlamasını bekleyip 0 ını alabiliriz.niye gidip adamın oyunlarına 850 lira birden bayılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 arsivlik oyunlarından adamın istedıgınızı alabılırsınız beyler,illa 850 vermeye gerek yok:)ac,uc serileri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 miyaw33 said: arsivlik oyunlarından adamın istedıgınızı alabılırsınız beyler,illa 850 vermeye gerek yok:)ac,uc serileri falan var. abicim adam gibi ben satiyorum alimak isterseniz desene bole subliminial messages seklinde ne gereksiz bisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Bu muymuş konunun amacı? Pazarlamacı gibi girmiş adam olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 satan ben değilim arkadaslar,hatta bende o arkadastan bırkaçını almaya çabalıyorum(ac ve uc serılerı,mgs yi).Yanlış anlaşılma olmasın,kendı oyunlarım sadece 4 tane ve zaten kendı forumumuzdan(pati)satıyorum,bakarsanız ıkıncı ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar