Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nileppezdel said: GS'nin diğer branşlarının harika olduğunu biliyorum. Onların 100. yılına kadar. Sonra onlar para akıttı, biz yatırımı mı kestik nooldu bilmiyorum kaç sezondur düşmemeye oynuyoruz bayanlar erkekelr falan. Bi sezon biri düzeliyo bi sezon biri. Voleybol'da zaten Fenerbahçe Avrupa Kupası alacak seviyede. Geçmişe bakmıyorum, şu andan bahsediyorum. Hemen kırıcı oluyorsunuz Abi Basket Kadınlar takımı daha geçen sene Euro Cup kazandı. Erkek takımı o saçmalıklar olmasa gayet harika oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 İşte tamam, rekabet arttı bizim de yapmamız lazım. Biz yerimizde saysak yine iyi, ama geriliyoruz. Bizim daha fazla branşımız var belki ama Fenerbahçe şu anda her branşında başarılı, biz değiliz niye Fener'i savunayım yoksa abi bin beterini görsün Fener yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fizban said: evet herkes fenerbahçenin türkiyenin en büyük kulübü olduğunda hemfikir olduğuna göre kitliyorum. Ya kupa finalinde bu kadar arzusuz oynayan takima lanet okuyun fb taraftari olarak. Yoksa her mactan sonra ''NASİ KOYDUK?'' mesajlari gerek tahrik gerek eglence yaziliyor. Fener isteseydi bu kadrosuyla ve biraz gayretle alirdi maci. Ama oyle bi mac cikardi ki sabah oynatsan maci sonuc degismezdi yani. Hazirlik maclarinda bile takimlar bu kadar hedefsiz cikmaz maca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nileppezdel said: GS'nin diğer branşlarının harika olduğunu biliyorum. Onların 100. yılına kadar. Sonra onlar para akıttı, biz yatırımı mı kestik nooldu bilmiyorum kaç sezondur düşmemeye oynuyoruz bayanlar erkekelr falan. Bi sezon biri düzeliyo bi sezon biri. Voleybol'da zaten Fenerbahçe Avrupa Kupası alacak seviyede. Geçmişe bakmıyorum, şu andan bahsediyorum. Hemen kırıcı oluyorsunuzyok canım kırıcı olmak istemedim bu güzel günde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Abi tamam sustum. Son 2-3 sezondan bahsettiğimi anlayamayan arkadaşlar var hala. Konu değişsin, ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nileppezdel said: İşte tamam, rekabet arttı bizim de yapmamız lazım. Biz yerimizde saysak yine iyi, ama geriliyoruz. Bizim daha fazla branşımız var belki ama Fenerbahçe şu anda her branşında başarılı, biz değiliz niye Fener'i savunayım yoksa abi bin beterini görsün Fener yani :D valla 2 tane avrupa kupası aldı basketbol takımlar son donemde gs'nin. erkek takımı bu sene düşecek deniyordu playoff kaçırdılar. bence başarılılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Fener'ın evet, devşirmeler önemli yer kaplıyor diğer branşlarında ama en azından başarı kazanıyorlar, ülke sporuna katkıları oluyor. ( her ne kadar türklerle olmasa da sdfsdfsd) Fener'ın birde branşlarda bu kadar başarılı olmasının sebebi, bir şekilde başarılı sponsorlar bulup onlardan faydalanması Kötü basketbol takımı Ülker sayesinde bir yerlere geldi. Voleybol takımları Acıbadem grubu sayesinde çoştu. Atletizm dallarında da önemli sponsorları vardı diye hatırlıyorum. Ha aziz yıldırım ve yönetimi bu sponsorları bulup başarı getiriyor. Diğer kulüpler niye bunları bulamıyor? Bu da farklı bir tartışma konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nileppezdel said: Abi tamam sustum. Son 2-3 sezondan bahsettiğimi anlayamayan arkadaşlar var hala. Konu değişsin, ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Geçen sene ve bu seneyi yazmışım ben postumda daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 zaaa lamaktan ağzım yırtılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sana değildi lafım neden üstüne alındın ve neden böyle gaz sinirlendin anlamadım. Ben yetersiz görüyorum son yıllarda diğer branşları, problem mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 DarKRideR said: Fener'ın evet, devşirmeler önemli yer kaplıyor diğer branşlarında ama en azından başarı kazanıyorlar, ülke sporuna katkıları oluyor. ( her ne kadar türklerle olmasa da sdfsdfsd) Fener'ın birde branşlarda bu kadar başarılı olmasının sebebi, bir şekilde başarılı sponsorlar bulup onlardan faydalanması Kötü basketbol takımı Ülker sayesinde bir yerlere geldi. Voleybol takımları Acıbadem grubu sayesinde çoştu. Atletizm dallarında da önemli sponsorları vardı diye hatırlıyorum. Ha aziz yıldırım ve yönetimi bu sponsorları bulup başarı getiriyor. Diğer kulüpler niye bunları bulamıyor? Bu da farklı bir tartışma konusuiyi de abi bunlar sözde fenerbahçe yani, taraftar kazanmak için hani. yoksa biri ülkerspor biri acıbademspor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nileppezdel said: Sana değildi lafım neden üstüne alındın ve neden böyle gaz sinirlendin anlamadım. Ben yetersiz görüyorum son yıllarda diğer branşları, problem mi var? Kimse bana herhangi bir şeyde FB GS'den iyi diyemez. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 @Doruk: Bunları bi de Fenerbahçelilere anlat. Ha biz de yapalım biz de taraftarımızı arttıralım formalarımız satsın ekonomimiz coşsun vs. Bizim taraftarlarımız Fener taraftarı gibi maddi destek sağlasa dert tasa kalmaz ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Farinal said: nileppezdel said: Sana değildi lafım neden üstüne alındın ve neden böyle gaz sinirlendin anlamadım. Ben yetersiz görüyorum son yıllarda diğer branşları, problem mi var? Kimse bana herhangi bir şeyde FB GS'den iyi diyemez. sdfsd asdfsfds <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 nileppezdel said: Sana değildi lafım neden üstüne alındın ve neden böyle gaz sinirlendin anlamadım. Ben yetersiz görüyorum son yıllarda diğer branşları, problem mi var?PROBLEM VAR ADRES VER GELİYOM OK. dfagfa. neyse, fener seneye alır üzülmesinler bu kadar. hadi iyi geceler. ahahaha ne kupası lan seneye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 blazkowicz said: nileppezdel said: Sana değildi lafım neden üstüne alındın ve neden böyle gaz sinirlendin anlamadım. Ben yetersiz görüyorum son yıllarda diğer branşları, problem mi var?PROBLEM VAR ADRES VER GELİYOM OK. dfagfa. neyse, fener seneye alır üzülmesinler bu kadar. hadi iyi geceler. ahahaha ne kupası lan seneye hahaha AHAHSHSDHFASGDSJDGSJ spoilera öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 DoruK said: DarKRideR said: Fener'ın evet, devşirmeler önemli yer kaplıyor diğer branşlarında ama en azından başarı kazanıyorlar, ülke sporuna katkıları oluyor. ( her ne kadar türklerle olmasa da sdfsdfsd) Fener'ın birde branşlarda bu kadar başarılı olmasının sebebi, bir şekilde başarılı sponsorlar bulup onlardan faydalanması Kötü basketbol takımı Ülker sayesinde bir yerlere geldi. Voleybol takımları Acıbadem grubu sayesinde çoştu. Atletizm dallarında da önemli sponsorları vardı diye hatırlıyorum. Ha aziz yıldırım ve yönetimi bu sponsorları bulup başarı getiriyor. Diğer kulüpler niye bunları bulamıyor? Bu da farklı bir tartışma konusuiyi de abi bunlar sözde fenerbahçe yani, taraftar kazanmak için hani. yoksa biri ülkerspor biri acıbademspor hehe. abi sonuçta kulüp kazanıyor. Avrupa'ya gidiyorlar, ülkeyi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Ülkemizde futbol dışında branşlara ilgi yok denecek kadar azken, Fenerbahçe taraftarı "bayan" voleybol takımı için tribünleri doldurdu. Eczacıbaşı'nın efsane dönemlerinden beri voleybol çok kötü durumdaydı, Fenerbahçe bu sene resmen ayağa kaldırdı. Eğer Türk sporu kazanacaksa, ben takımların bu şekilde sponsorlar altına girmesine razıyım. Avrupa'da Beşiktaş-Galatasaray erkek basketbol takımları çeyrek finalde karşılaştığında az mı heyecanlandık, mutlu olduk :) Aynılarını istikrarlı bir şekilde görmek istemez miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 blazkowicz said: nileppezdel said: Sana değildi lafım neden üstüne alındın ve neden böyle gaz sinirlendin anlamadım. Ben yetersiz görüyorum son yıllarda diğer branşları, problem mi var?PROBLEM VAR ADRES VER GELİYOM OK. dfagfa. neyse, fener seneye alır üzülmesinler bu kadar. hadi iyi geceler. ahahaha ne kupası lan seneye hahaha ben biliyorum adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 trabzonun kupayı almasına baya şaşırdım, hele fb 1-0'dan maçı nasıl verdi hayret, trabzon iyi de oynasa gol2ün gazıyla takımın toparlanması lazımdı göz atarken başlığa denk geldim, göte g.t yazınca birşey değişmiyor gençler, birbirinize dalaşmayın yok yere ayrıca "el şeyiyle gerdeğe girmeyin" zırvalığını da bir kenara bırakın, aynı konuyu fizban açıklamış, efendi efendi konuşun, abuk subuk cümleler kurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bir şey değişmiyor da rahatça o kelimeyi yazıp hiç uyarı almayanlar var, ben yine dedim adamlar fenerli beni kızıp banlarlar falan noolur noolmaz :D Ayrıca ben bu maçı Fener'in almasını bekliyodum, şaşırdım. Cidden. Ama zaa'lamama engel değil (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bir sevgiliye söylenecek en güzel söz "Fener Türkiye kupasini alana kadar seni sevecegim bugün hıdırellez. Aziz Yıldırım kağıda Türkiye kupası resmi çizip, gül ağacına bağlasın. Seneye bari kupayı alsınlar http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17297 bu kutlamadan bjk bursaya yatar fikri de çıkıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fener kupayı son kez aldıgında aziz yıldırım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Emre anlatsin takim arkadaslarina gsyle aldigi kupalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 offf guiza epik birşey ya sfsdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar