BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: GE-TA, 08 May 2003 01:08 tarihinde demiş ki: Pepsi'yi de tersten tutunca is ded çıkıyor yani hafif orc ingilizcesi ile (gerçi dark-dr daha iyi bilir) manası "ölü" oluyor. ps:Twist'in kehanetini henüz çözemedim. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test TrWar ISTanbul[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: BabacumMostors, 08 May 2003 01:13 tarihinde demiş ki: said: GE-TA, 08 May 2003 01:08 tarihinde demiş ki: Pepsi'yi de tersten tutunca is ded çıkıyor yani hafif orc ingilizcesi ile (gerçi dark-dr daha iyi bilir) manası "ölü" oluyor. ps:Twist'in kehanetini henüz çözemedim. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test TrWar ISTanbul[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 * Beeep * Yanlış cevap twist'in tersi tsiwt oluyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 yargıtaya başvuracam :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 helal olsun be nasılda buldunuz bunu ne arastırma yapmıs adamlar nerden nereye be[hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Estel_Anorien, 07 May 2003 20:48 tarihinde demiş ki: El hücum.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] ahahahHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 coca'nın sonundaki noktayı tamamen farklı bir biçime sokmuşlar. yazının tümü öyle. ayrıca sanki bu komplo teorisini daha önce de duymuştum. ama wandinin dediği gibi sıkış bunlar..[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 evirmişler cevirmişler biye benzetmişler işte.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bilgisizlikten yararlanip bisiyler yapmaya calismislar. oyle bir sey yazmiyor orada ki yaziyo olsaydi 10yil once reha muhtarda `show`da gundeme gelecegine bahse varim.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 08 May 2003 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben hatırlıyorum bi gün bi bakmıştım coca colaya öle çıplak karı resmi çıkmıştı adamlar nası yapmış anlayamadım....... :)[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 08 May 2003 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 BIRAYNN[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar