McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Açıklamayı okuduğum siteyi bulamıyorum bir türlü Google'dan. Ama baya resmi görünen bir açıklamaydı Kasım 2004.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bayağı resmi?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yani hani oyun satan sitelerde Ağustos 2004 falan yazıolardı ya onun gibi değildi. Bi haber sitesinde Vivendi Universals'in yaptığı açıklama gibi duruodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 abi ne kadr beklersek wow o kadar güzel olur. Ben bir yıl daha bekleyebilirim yani.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ben de öyle düşünüodum ama yavaş yavaş baymaya başladı haberleri. Bitse de gitsek çıksa da oynasak durumundayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Abi eğer 30 ağustosda çıkarsa müthiş olur her gün oynarız artık ama sitede yazdığına göre 56k ile oynanabilecek diyo bu da bana pek inandırıcı gelmiyo[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ekranında az kişi varken rahat rahat koşarsın ama ekranında şöle 5-6 adamdan fazla kişi oldu mu yavaşlamaya başlarsın. Aynısı min. işlemci için de geçerli. P3 800 ile oyunu çalışabiliyor ama ekranınıza birçok kişi girdiği zaman takılmaya başlıyor.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kaynak şeyde: benim wow update 2 topicinde on sayfalardan birinde 2 link vardı. direk olarak vu games in başkanı, yane blizz. ın bağlı olduğu şirketler grubunun başkanı açıkladı cnn'e. sora blizz. forumunda kat yada gf hatırlamıorum tam 2 sinden biri söyledi. Kasım 2004[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Tabii ki Amerika için çıkış tarihi. Umarım biz de o tarihte oynama fırsatı buluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 amerika için çıkış tarihi ne demek oluyor ? amerika'dan getirtsek olmuyor mu ? zaten fiyat farkı çok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 herkes büyük ihtimal öle yapıcaktır zaten. yani benim gibi sabredemiyenler, tabi beta account çıkarsa avrupada çıkana kadar bekliyebiliriz :) ama sağlıklısı almak istiyen herkes toplanır ankara-istanbul iki parti aldırırız malları güzel olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Amerika'da çıktıında Avrupa'da open betaya girer büyük olasılık, kastırmaz fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 avrupa server'ı aralığı bulcak...Ocak'ta elf katletmeye başlarım...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 1) avrupa serverının aralığı bulacağını kim sölüyo ? 2) amerika serverına da girip oynayabiliriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 adamlar en az 2-3 ay beta'da kalcaz diyolar...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Open beta'ya sizce ne kadar var Amerika ya da Avrupa için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya bi dergide yada forumda okumuştum kaynağı tam hatırlamıyorum şimdi ama, adamlar büyük ihtimal oyunun çıkış tarihinden 1-1.5 ay önce open beta yapmayı planlıyorlarmış. ama amerika ve avrupa için bunu farklı yapıcaklarını sanmıyorum çünkü, open beta adı üstünde gider bi avrupalıda amerikada açılırsa çeker oynar mis gibi, bunu nassıl engelliyebilirler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bence open beta yapıcaz yapıcaz diyip sonra bakacaklar pazarlama açısından oyunu çıkarmaları lazım, zaman yok diyip iptal edecekler veya closed betayı oyuncu sayısını arttırarak iyice uzatacaklar.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 zaten close betada da belirli aralıklarla gene başvuranlardan almaya devam edicekler yani başta bize çıkmadı kaybettik yok. open betada kesin olucaktır kanatindeyim çünkü oyuncu sayısının fazlalıgı serverlarını test etme olanagı kolaylaştırıcaktır adamlara, bu open beta 1 hafta olur 1 ay olur orasını bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şimdi oyunun başlamasına 1 ay kala yani ekim başında open beta başlasa diye tahmin ediyorum ben. ağustos ortası gibi de avrupa close betasını açarlar herhal (bi seçilsek artk beah! adsl de gelecek bu hafta amin). neyse az kaldı 2-3 ay bişe değil oh oh.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 02 Ağustos 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Kaynağına göre 15 Ekim 2004'te çıkıcakmış.Ayrıca oyunun fiyatı amazon.com'da 50$.Sanırım bu oyunun çıkış tarihi hakkında büyük bir belirleyici.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 02 Ağustos 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bakma sen Amazon'a ya adamlar ön sipariş vermek almak için bi tarih yazıolar. Oraya belli değil yazsalar kimse almaz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Son dedikodulara göre Vivendi mali bir krize girdiğinden oyunun 15 ekimde gone gold olup kasım başı gibi çıkması için bastırıyormuş. Blizzciler itibarları zedelenir diye pek yanaşmıyorlarmış bu fikre ama patron dediği dedik çaldığı düdük. Bakarsınız eylül ortaları gibi open betaya başlarlar. Bu arada open beta bence kesin olur, serverların bi stress teste ihtiyacı var.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yani arkdaşlar çıkış tarihi kasım mı? ekim mi? aralık mı? birde amerika da oturan bi amcam var ondan alıp kargoyla yollamasını sölesem ne kadarda gelir ne kadar a patlar?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar