kellepaca Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 beyler oyun amerika da cıkıcak kasımda, korede cıkıcak aralıkta. e sonra bunnarın hepsinin düzgün çalıştıgından emin olacaklar sonra avrupayı acıcaklar e buda rahat subatı bulur. Türkiyeye gelmeside ayrı mevzu hade mart-nisan gelsin. Valla benim icin daha gec gelse ii olur 25 haziranda biticak sınavım :) Neyse bencillik yapmadan allahtan wowun türkiyeye gelmesini nasip etmesini diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 İyide sonuçta biz Avrupa serverlarında değil US serverlarında oynayacağız. Saçmasapan internet omurgamız abd üzerinden dağılıyor dünyaya. Yanıbaşımızdaki Bulgaristanda server açsalar us serverlar yine daha hızlı çalışır. Şu cd key olayı için baskı yaparız forumlarda olmazsa:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ahaha axe doğru sölemiş walla dogru ama isveçte olur telia da sağlam :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Blizzard soyledigi bir oyunu ne zaman tam vaktinde cıkardı allah askına ya ?[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kasımda çıkması lazım, kesinlikle mecburlar. daha geç kalırsa işi biter, çıkmasına gerek kalmaz oyunun. pastayı 20 tane oyunla paylaşmak istemiyorsa çıkması lazım. Ayrıca forum geri alındığı için kaybolmuş bida yazıyorum: blizzard forumlarında worldwide bir çıkış olmayacak denildi official ağızdan. yani oyun sadece abd ve korede satışa çıkacak çok büyük ihtimalle aynı l2 yada ffxı gibi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Cyre2k, 04 Haziran 2004 21:41 tarihinde demiş ki: Blizzard soyledigi bir oyunu ne zaman tam vaktinde cıkardı allah askına ya ? Bir arkadaş şöle demişti blizzard bir oyunu 100 yılda çıkarır ama çıkardıgı oyun 100000 sene oynanır ^^ sabredin değicek[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 evet cok guzel oyunlar ama altlarinda hep COMING THIS DECADE insan omru kac yil ki ?[signature][hline]Actions are more louder than words! [Bu mesaj Cyre2k tarafından 05 Haziran 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 AHhaha abi gelir ya ne kaldı şurda kasım-aralık :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 4 Günde İnternette çektim :) Adamlar olayı aşmışlar 3 cd doldurdu azına kadar. Şehirleri görüp bir insanın bunları yaptığını düşünmek bile insanı dehşete düşürmeye yetiyor. Kendi makinemde bir server açtım. Abyys Diye bir programla diger açılan yabancı sunuculara girdim cidden hoş yapmışlar En çok da Nightmare Hoşuma gitti Her yeri yanıyor. Griffon a binip uçmak :) Süpeeeerrrrrrrrrrr Sabırla bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kişisel acılan serverlara nerden ulasacazki ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben wow un pre-orderlarının ekim 15 te oldugunu gömüştüm. Hatta aha kaynak http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000067FDW/warcry-20/102-8638141-9514564 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 çıkmaz o kadar erken ama cıakrsa ıyı olur tabı[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v-Rainmax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bence ekimde cikmasi lazm cikmazsa yaza cikar oda kotu olur 1.5 sene beta test mi olur ayol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ya resmı olarak acıklandı sanırım kasım=usa aralık=kore yok ole bırsey ekim eylul fılan[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 1kb/sn hizla 2haftadir geceli gunduzlu cekiyorum yuzde 91 deyim iki gune bitecek allahin izniyle betaya girecem. off off...[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ooooooooo yolla bize hemen kargo ıle parasını verırız =P[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hele bir bitsin ben gireyim o zamana kadar da cd writerimi tamir ettirirsem herkese yollarim isteyen.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
v-Rainmax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 tharkas ben 5 gundur oynuyorum betayi ama serverlarda bisi yok 1 serverda sadece bir kac canawar koymuslar skill bie train edemiosun sadece goruntu ici bos serverlarin offical in 5623132165321 da 1 war o serverlarda cok bisey umma ma indir oyna... su an beta 2 yi indiririo olmalisin ama beta 3 cikti serverlar nezaman 3 olur bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Sitesindede yazsa noterden mhürde bastırsalar inanmam ben artık çok kandırdılar beni sitelerden bu gün çıkıyor yarın çıkıcak seneye yazın çıkıcak diye yok artık in-an-mı-yo-rum.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Yanlış hecelemişsin :P Açıklamayı Blizzard yapmadığı sürece inanmam ben. VU biz şu tarihte satıyoruz oyunu dese bile Blizzard çıkarmadan n*h satarlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hayır ertelensin upgrade en erken ağustosta yapcam adslde bağlanmadı hayııır![signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Nereye 30 ağustosta çıkıyor? Hiç bi geçerliği kalmadı bu haberin, daha üzerinde tartışmaya bile gerek yok. Beta şu anda phase 3, daha eklenmeyen bir sürü şey var. P4, P5 olucak, open betası olacak bunun. Şu anki haliyle 30 ağustosa yetiştiremezler oyunu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ayrıca eu betadaki sorunların çoğunu çözemicek eu beta takımı ve köstek olucaz tüm dünyaya :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 World of Warcraft (09/30/04) Hayir inanmıyorum bu 2005 i bulur kesinlikle. Ama çıkarsa hayır dicek halimiz yok sabır sabır çatlıcaz artık video üstüne video izliyoz yeter gari dimi?[signature][hline]Retired NBL Player: Silent Morniel Nick'i gibi sessiz adam . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ya video izlemekten baydım ya da wow artık bayık gelmeye başladı :P Daha oynamadan tüm özellikleri ezberler olduk, ne iş?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar