Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow 30 ağustosda çıkıyor

jagd

Öne çıkan mesajlar

beyler oyun amerika da cıkıcak kasımda, korede cıkıcak aralıkta. e sonra bunnarın hepsinin düzgün çalıştıgından emin olacaklar sonra avrupayı acıcaklar e buda rahat subatı bulur. Türkiyeye gelmeside ayrı mevzu hade mart-nisan gelsin. Valla benim icin daha gec gelse ii olur 25 haziranda biticak sınavım :)
Neyse bencillik yapmadan allahtan wowun türkiyeye gelmesini nasip etmesini diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide sonuçta biz Avrupa serverlarında değil US serverlarında oynayacağız. Saçmasapan internet omurgamız abd üzerinden dağılıyor dünyaya. Yanıbaşımızdaki Bulgaristanda server açsalar us serverlar yine daha hızlı çalışır.
Şu cd key olayı için baskı yaparız forumlarda olmazsa:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

kasımda çıkması lazım, kesinlikle mecburlar. daha geç kalırsa işi biter, çıkmasına gerek kalmaz oyunun.
pastayı 20 tane oyunla paylaşmak istemiyorsa çıkması lazım.

Ayrıca forum geri alındığı için kaybolmuş bida yazıyorum:

blizzard forumlarında worldwide bir çıkış olmayacak denildi official ağızdan.
yani oyun sadece abd ve korede satışa çıkacak çok büyük ihtimalle aynı l2 yada ffxı gibi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cyre2k, 04 Haziran 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
Blizzard soyledigi bir oyunu ne zaman tam vaktinde cıkardı allah askına ya ?

Bir arkadaş şöle demişti blizzard bir oyunu 100 yılda çıkarır ama çıkardıgı oyun 100000 sene oynanır ^^ sabredin değicek[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Sosyal ağlarda paylaş

4 Günde İnternette çektim :) Adamlar olayı aşmışlar 3 cd doldurdu azına kadar. Şehirleri görüp bir insanın bunları yaptığını düşünmek bile insanı dehşete düşürmeye yetiyor.

Kendi makinemde bir server açtım. Abyys Diye bir programla diger açılan yabancı sunuculara girdim cidden hoş yapmışlar En çok da Nightmare Hoşuma gitti Her yeri yanıyor. Griffon a binip uçmak :) Süpeeeerrrrrrrrrrr Sabırla bekleyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tharkas ben 5 gundur oynuyorum betayi ama serverlarda bisi yok 1 serverda sadece bir kac canawar koymuslar skill bie train edemiosun sadece goruntu ici bos serverlarin offical in 5623132165321 da 1 war o serverlarda cok bisey umma ma indir oyna... su an beta 2 yi indiririo olmalisin ama beta 3 cikti serverlar nezaman 3 olur bilmem...
Sosyal ağlarda paylaş

Sitesindede yazsa noterden mhürde bastırsalar inanmam ben artık çok kandırdılar beni sitelerden bu gün çıkıyor yarın çıkıcak seneye yazın çıkıcak diye yok artık in-an-mı-yo-rum.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yanlış hecelemişsin :P
Açıklamayı Blizzard yapmadığı sürece inanmam ben. VU biz şu tarihte satıyoruz oyunu dese bile Blizzard çıkarmadan n*h satarlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Nereye 30 ağustosta çıkıyor? Hiç bi geçerliği kalmadı bu haberin, daha üzerinde tartışmaya bile gerek yok. Beta şu anda phase 3, daha eklenmeyen bir sürü şey var. P4, P5 olucak, open betası olacak bunun. Şu anki haliyle 30 ağustosa yetiştiremezler oyunu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...