Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 evet seçeneklerden seçtiğim halde göstermiyor. uzun bir süre önce başıma gelmişti sanırım, virüstendi. şu sıralar da makine virüs yemiş, sözde avg ile temizledim ama sonuç değişmedi. bildiğiniz bir çözüm var mı? not: win xp kullanıcısıyım. ayrıca; makina şu an feci virüs kapmış durumda, formattan önce son çare olarak kaspersky'ın ücretli sürümü ile taratmayı düşünüyorum. başka tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Malwarebytes Anti-Malware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sağolasın hemen deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 combofix (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 regeditten, Hkey_current_userSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced ya da Settings öyle bişiydi onun altında hidden olması lazım, onun değerini 1 yapıp deneyebilirsin, yok zaten 1 ise o zaman yukarıyı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 malwarebytes bayağı iyi ya. herkese öneriyorum. aynı sorun bende de vardı bir temizlemede herşeyi halletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar