raider Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Şöyle bir konu açmıştım zamanında.Eski Konu O zamandan bu zamana kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Yeni çektiklerimden bir kaçını paylaşayım: Salıncak Tekne İpe dizili İskele 1 İskele ve Kız Portre 1 Porte 2 Portre 3 Portre 4 Portre 5 Portre 6 Porte 7 Kırmızı kapılar Balat Ova Bostancı sahil Gönen Köy yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Hayran kaldığım fotoğraf olmadıysa da genel olarak çoğunluğunu beğendim. Tebrik ederim. ND filtreden almak lazım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 fotolar nefismiş. salıncak baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bende ND filtre alıcam en kısa zamanda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Portreler cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bende beğendim : ) gerçi fotoğrafa yeni başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ND filtre ne olaki? Goggle it demeyin o kadar teknik anlamıyorum daha basit bi açıklama istedim ondan soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 neutral density filter. 4 stop azaltır filme gelen ısığı. yanı degiir tabi filtreden filtere ama standartı 4 iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bir ara bende alıcam.gayet kullanışlı eğer gündüz vakti suyu,bulutu çekmek istiyorsan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Dün Çengelköyde çekildi. Kaçan balık her zaman büyük olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 cok güzelmis fotoraflar (tu) cözünürlügü daha iyi olsa, wallpaper bile yapmayi düsünebilirdim bazilarini. balat mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 köy yolu çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Uzun bir aradan sonra kaç tane daha paylaşayım :) Hill and tree When Light falls on Bosphorus Predator and prey Trees and Shadows Island road Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Hill and tree'deki gibi kompozisyonları etrafta çokça görmeye başlasam da hala hoşuma gidiyor böyle minimalist manzaralar. Ancak senin ağaç köşeye fazla sıkışmış gibi geldi bana, nefessiz kalmış biraz böyle. Diğer ağaçlı fotoğrafını da beğendim ama gene aynı şey bunda da mevcut sanki. Biraz daha ferah kadrajlar kursan daha güzel öne çıkar vurgulamaya çalıştığın odak noktaları (bunlardaki ağaçlar). Bilerek en kenarda bırakmaya çalıştığını anlıyorum ama biraz fazla olmuş gene de. Diğer fotoğraflar (son mesajındaki) benim ağız tadıma göre fazla hdr olduklarından bişi demeyeyim, sevenleri vardır elbet8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ilk fotoğrafı arabada giderken çekmiştim. ondan pek oturtamadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 valla super fotolar iznin olursa siteye eklemek isterim imzada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ok'dir tesekkurler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Can sıkıntısı, Fotoşok deniyim dedim :) Baharın renkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bir iki portre ve cityscape :) Sarven Sarven II Haydarpaşa Moda iskele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Son iki fotograf pek guzel,yalnız duzenleme kısmında tonemapping de biraz asırılık var ki Haydarpasa'da gokyuzu ile kadrajın en on tarafı arasında ton farkı cok fazla.Photomatix kullanıyorsan eger ki bu degerler sanırım low veya medium diye dusunmekteyim.Onlar yerine high veya very high daha iyi olacaktır. Kendi goz zevkime gore tabi bunları yazıyorum,yoksa tonemapping ayarları senin tercihindir.Eline saglık.Cok guzel fotograflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Eleştirin için teşekkürler. :) HDR olayında haklı olabilirsin. Photomatrix kullanıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 raider said: Photomatrix photomatix :) bolgesel aydinlatma da yapilabilir sonradan. foto bittikten sonra photoshop da o bolgeyi az aydinlatabilirsin. son fotolari begendim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 haydarpaşa fotoğrafı çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar