Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Taksimde yada beşiktaşta nerde bulunur bu abilerimiz . Bi internet sitesi bi telefon falan varmıdır . Sonisphereden 3 gün boyunca çıkışlarda kullanmayı düşünüyorum da kazık yemeyelim normal taksiden
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ahah gerçekten site varmış aıgsdbhasmd
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 korsan taksilere binerseniz normal taksiler daha coooooook kaziklar sizi...
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben seni bırakıyım kilometre başı 10 lira
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 BonePART said: korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim aabi o başka bişi olmasın..
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 biz onlara korsan botanikçi diyoruz korsan taksicilik ayrı bir sektör
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Eyüp feshanenin orda inicem . Kaça giderim normal taksiyle ? Gece tarifesiyle 35 40 tan fazla yazar diye korsan dediydim 2 sene önce 25 lira gibi bir fiyata gitmiştim ondan böyle düşündüm
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ne var peki sdfsdf . Pek taksi kültürüm yok bilmiyorum tabi
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bidiğin düz gündüz ne yazıyorsa o yazıyor, tabi kaç yazar bilemicem.
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o site çalışmadı da http://www.taksiucreti.com/ şu site çalıştı 20 lira ediyomuş iyiymiş iyi ucuz gerek kalmadı korsan taksiye
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sor bi taksiciye aşağı yukarı birşey söyler.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 gece tarifesi yerine internet kafedeki aç kapa parası gibi bişi var 2.5liradan başlıyor yolculuk üstüne eklenio sdafk
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dasaaa said: BonePART said: korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim aabi o başka bişi olmasın.. yemin ediyorum ole abi belge imzalataniw ar ben bu araci 30 dakkaligina soforuyle kiraladim diye
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ha ok.. ötekinde belge imzalatmıyorlar.. en azından 70li yıllarda öyleydi
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 belge imzalatani var ben bunu 1 saat catir catir...
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 BonePART said: dasaaa said: BonePART said: korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim aabi o başka bişi olmasın.. yemin ediyorum ole abi belge imzalataniw ar ben bu araci 30 dakkaligina soforuyle kiraladim diye doğru diyor adam ne zaman arasam havaalanından koçtan bi arkadaşımdan aldım numarayı demeden gelmiyor adamlar
Öne çıkan mesajlar