Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Taksimde yada beşiktaşta nerde bulunur bu abilerimiz . Bi internet sitesi bi telefon falan varmıdır . Sonisphereden 3 gün boyunca çıkışlarda kullanmayı düşünüyorum da kazık yemeyelim normal taksiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 normal taksiyle de anlasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 nereye gidicen? korsana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 korsantaksi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ahah gerçekten site varmış aıgsdbhasmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ohahaha hakkaten site varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 korsan taksilere binerseniz normal taksiler daha coooooook kaziklar sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben seni bırakıyım kilometre başı 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Nereden nereye gideceksin tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 BonePART said: korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim aabi o başka bişi olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Servis kaldır, para da kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 biz onlara korsan botanikçi diyoruz korsan taksicilik ayrı bir sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Eyüp feshanenin orda inicem . Kaça giderim normal taksiyle ? Gece tarifesiyle 35 40 tan fazla yazar diye korsan dediydim 2 sene önce 25 lira gibi bir fiyata gitmiştim ondan böyle düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gece tarifesi diye birşey kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ne var peki sdfsdf . Pek taksi kültürüm yok bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bidiğin düz gündüz ne yazıyorsa o yazıyor, tabi kaç yazar bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hesapla; http://www.taksiyle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o site çalışmadı da http://www.taksiucreti.com/ şu site çalıştı 20 lira ediyomuş iyiymiş iyi ucuz gerek kalmadı korsan taksiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sor bi taksiciye aşağı yukarı birşey söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 gece tarifesi yerine internet kafedeki aç kapa parası gibi bişi var 2.5liradan başlıyor yolculuk üstüne eklenio sdafk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dasaaa said: BonePART said: korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim aabi o başka bişi olmasın.. yemin ediyorum ole abi belge imzalataniw ar ben bu araci 30 dakkaligina soforuyle kiraladim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ha ok.. ötekinde belge imzalatmıyorlar.. en azından 70li yıllarda öyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 belge imzalatani var ben bunu 1 saat catir catir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 BonePART said: dasaaa said: BonePART said: korsan taksiler oncelikle soliyim ole herkezin telefonunu acmiyolar cevrende daha once kullanmis birini referans felan vermen lazim aabi o başka bişi olmasın.. yemin ediyorum ole abi belge imzalataniw ar ben bu araci 30 dakkaligina soforuyle kiraladim diye doğru diyor adam ne zaman arasam havaalanından koçtan bi arkadaşımdan aldım numarayı demeden gelmiyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar