lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 güzel bir anlatım, müzikler güzel(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kolaya kacmıs falan demedim, aksine en zor, en vakit tüketen tekniklerden biridir cel. eğer saniye basıan dusen kare sayısı bi yerde 3 bi yerde 12-24 arası geziyosa gayet göze batıyo iste, gözüme batamasa gözüme battı demezdim yani. cel sayısının azlığı cokluğu falan bunlar tartısılcak seyler değil, tutarlılık yok burda. normal yanı okul projesiymis sıkısmıstır kısmısdır sayısı kısabildiği kadar tekrar gitmis normal seyler bunlar, LENETY OLSUN NEDEN 24 DEIL!!!! demiyorum burda. bisey gördük, birazda biliyoruz cıkıp söylüyoruz iste o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 okkaddarr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 çok etkileyici özellikle müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 müzik imba cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 total video converter'da çevirdim ben mp3 videoyu, yolda dinliyorum cidden güzel. Compose'u yapan adamın siteye de baktım ancak adamın bu tür müziklerini bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 müzik direk braidden mi alınma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hangi kafayla yapmış acaba bunu merak ediyorum hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 "I did most of this my last year of school. So I guess tuition would be the only money I spent. A buddy of mine, James Mark, did the music for free (a fun side project for him)." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 SenariouS said: müzik direk braidden mi alınma? yok müziği de arkadaşına yaptırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar