Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 selam. Bu yoklamayi bir kac gun acik tutacam. Basvuranlara gore oyun uyduracam. Cok kalabalik olursak mesela 1-2 mafia takimli, veya recruitment turu bir setup yapabilirim... basvurun bakalim, insanlara gore bi setting uydururuz elbet.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu arada oyunumun kurallari epey kati olacak, en ufak troll veya sevimsizlik yapani direkt admin killeyecem, lutfen tassagina oynamak isteyenler girmesin :(
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Diğer oyunda olanlar katılabiliyorsa ben geleyim. Yeni oyuncular istiyorsan yedek de olurum.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 herkes katilabilir. ayni anda 2 oyun oynamaniza bi engel yok.
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 beni de say.. zaten oyunda kalan oyuncuların yarısı inaktif oldu.. bu akşamki tur bittikten sonra sudden death metodu uyguluyacağım sanırım kalan turlarda.. bir iki güne biter diye tahmin ediyorum benimki de..
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 inaktiflerin .kill yedigi bir oyun sistemi yokmu yaw?
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bende varim, digerlerini baya okudum eglenceli gozukuyor yanniz ilk oyunum olucak ona gore
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 cassaline oynatacak oyunu, bir gun falan daha acik kalsin bu, o karar verir oyuna falan filan.
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 6 Mayıs akşam 20:00'ye kadar açık dursun konu, yazdırın isminizi. Sonra setting'i yazıp rolleri belirler, oyunu başlatırım. Hedefim 20 kişi, çıkmazsa elimizdeki sayıya göre setting yazarız. Yönettiğim ilk oyun olacak benim, ismini yazdıran arkadaşları şimdiden uyarayım, inaktif olacağınızı düşünüyorsanız hiç yazdırmayın isminizi, pek tolerans göstermeyeceğim ona.
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 mulgear6 blazkowicz Nosfe Spyro Smoke Leopar BabacumMostors cenx kermit Farinal ShadowFury Osso elesso Bittus egoyagmur KahnX 16 kişi ismini yazdırmış şu anda.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 beni de yazın ben de oynamak istiyorum :)
Öne çıkan mesajlar