Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonları Kandıran Türk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tokyo Üniversitesi’nde görev yapan Türk “bilim adamı” Serkan Anılır’ın doktora tezinin yüzde 40’ının çalıntı, “İlk Türk astronotuyum” iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı.

haberin devamı.

gercek midir acaba bu, yani bu kadar da yalan olmaz heralde?

ps, arattım acılmamıstı ve nereye acacagimi bilemedim. konu dışını uygun gordum.

edit, adamın ismini arattım patide oyle bi başlık cıktı. teee 2009 da star tarafından yayınlanmış, bende bugun gorunce ve dunun hurriyetinde yazılınca yeni falan sandım. pavdon.
Mesaj tarihi:
Bu adam beni de dolandırdı. Sağda solda civilizationdaki space elevatorı serkan anılır tasarladı diye gezerek hikayeler anlattım, uzay asansörümüz olsa negzel elektrik üretilir güneş enerjisinden diye hayaller kurdum.. Temiz duygularımla oynadın serkan anılır /_
Mesaj tarihi:

iste gururumuz, uzaya cikan ilk turk kendisi (mustafa topaloglundan sonra tabii ki)

tabii uzaya uzay mekigiyle degilde photoshopla ciktigi anlasilinca atilmisti universiteden herif hehe

japonlarda nasil yemis anlamak mumkun degil ^^
Mesaj tarihi:
said:
Anılır, kişisel internet sitesinde yaptığı açıklamada, “Ben zaten işi bırakmak için başvurmuştum” ifadesini kullandı: Bir doktora öğrencisi olarak yazdığım ilk tezdi. O yüzden de alıntı yaptığım yerlere numara verip kaynak belirtme olayından haberim yoktu. Basit bir hatamdan kaynaklandı. Zaten işten ayrılmak için başvurmuştum. Astronot fotoğrafı da Houston’da eğlence için yapılmış bir fotomontajdı, biyografimde yer vermek hataydı.

ASJKLSDGFJ HELAL VALLA
  • Yeni Oluştur...