SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu arada zübeyde hanım doğum hastanesi çok iyi, benim yeğen de orda doğdu. Emin ellere emanet et aga evladını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Öncelikle 25 tl fiyatı olan predictor marka bi test alın eczaneden, adet günü gecikmişse herhangi bir saatte yapılabilir fakat idrar yönünden sıkışıklık olması gerekli (doktorlar bu terimi kullanıyor 2,3 saat tuvaletin tutulmuş olması demek :) ) testi uygulayın, sonuç pozitifse zaten pozitiftir fakat şayet negatifse; 5tl yada 4 tl ye satılan dandik testlerden alın sabah ilk idrara tekrar uygulayın sonuç hala negatifse güvenebilirsiniz. İçiniz hala rahat etmiyorsa herhangi bir poliklinikten kanda-beta hcg testi yaptırın. Fiyatı max. 30 tl gibi bir şeydir totalde güvenilir idrar testlerine vereceğiniz paraya denk gelir fakat sonucunu bir kadın doğum uzmanının yorumlaması gerekir. Şayet bana p.m atarsanız yardımcı olurum. Kan testide kesmezse muayene + ultrason. Uzun oldu baya ama umarım yardımcı olmuşumdur şayet özel bir şey paylaşılmak istenirse özelden yazın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 blazkowicz said: iğne falan var yav. yaptırıyosun 3 ay çatır çatır, rahat rahat. şunu bana öm lesene adını fln negzel bişey be o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 blazkowicz said: benim bahsettiğim iğne dişi bireye yapılıyor. erkek için var mı bilmiyorum ama kanalları bağlama operasyonu var, kısır kalma olayı yok ama yaptırmaya yer mi bilmiyorum. erkek için olanı istiorum ben gerçi ama sen yine de linkveriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Seele said: birde su yarabandi olayi var. Bir maceramda basima gelmisti detaya girmiyim yani. Resmen göbegine yapistirmisti. Hatta salakca bir espiri yapip "Gel kiz yarabandinin üstüne Fuck Me yazayim" demistim. http://members.aon.at/berger-buder/images/evra.jpg http://www.orthoevra.com/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 http://www.jinekolognet.com/uc-aylik-korunma-ignesi.asp abi erkek için iğne yok bildiğim. daha önce yazdığım gibi cerrahi müdahele ile üreme organında mı ne kanalları bağlıyolar bişi yapıyolar. sonra geri açıtırılıyomuş afdgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 BloodyBeast said: bu eczanelerde satılan idrarla bakılan testlerle hamilelikten kaç gün sonrasında tespit yapılabilir? erkeğim arkadaşlar bu arada,kendim için değil yani birbrimizi kandıramyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Erkekler için iğne yok diye biliyorum arkadaşlar ayrıca olsa dahi ona güvenip korunmamak aptallık olur. Günümüzde kesin bir korunma yöntemi yok condom yada doğum kontrol hapı dahi %100 korunma sağlayamıyor. Hele doğum kontrol haplarına sakın güvenmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 blazkowicz said: http://www.jinekolognet.com/uc-aylik-korunma-ignesi.asp abi erkek için iğne yok bildiğim. daha önce yazdığım gibi cerrahi müdahele ile üreme organında mı ne kanalları bağlıyolar bişi yapıyolar. sonra geri açıtırılıyomuş afdgdf. bağlatmam abi sakat o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Dworgian said: blazkowicz said: http://www.jinekolognet.com/uc-aylik-korunma-ignesi.asp abi erkek için iğne yok bildiğim. daha önce yazdığım gibi cerrahi müdahele ile üreme organında mı ne kanalları bağlıyolar bişi yapıyolar. sonra geri açıtırılıyomuş afdgdf. bağlatmam abi sakat o lol Erkek için kordon bağlanma olayı yok kordon kesme olayı var ve geri dönüşü yok, birdaha çocuk sahibi olma hayallerinizi unutmanız gerek. Bayanlar için kordon bağlama ve açma olayı var fakat oda baya bir maliyetli. Spiral tercih edilebilir bayan için fakat oda üreme organlarında mantar üreme olaylarını hızlandırıyor. Ayrıca yabancı bir madde olduğu için vucüt tarafından kabul görmediği anlarda olası bir iltihap sözkonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 vasektomi onla bile hamile bırakan olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kadında kızgın metal ile içeriyi dağlıyorsun. sonra bi daha bişi olmuyor. o da olmadı uyurken karnını açıp içini taş dolduruyorsun.. gerçi onu yaptığımız kötü kurttu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sene 76 falan.. konuşmuştuk bunları biz zaten http://forum.paticik.com/read.php?62,4655304,4655627#msg-4655627 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 alternatif tıpa guveni olmayanlar için, amerikadan daha bilimsel bi yaklaşım diye önermiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 geri çekme diye ordularını geri çeken ve dışarı boşalma diye çıkartıp camdan dışarı boşalan adamlar var.. cahiller var bu forumda.. yapmayalım lütfen.. risklerini de yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 dasaaa said: geri çekme diye ordularını geri çeken ve dışarı boşalma diye çıkartıp camdan dışarı boşalan adamlar var.. cahiller var bu forumda.. yapmayalım lütfen.. risklerini de yazalım. sadfsadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Cuce said: http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/serin.jpg sepserinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sonütücü abi kadın doğumcu muydun sen yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Yok ya ama oldum sayılır hani o hep başına gelmiş bilmiş adamlar varya onlardanım ben maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Aaabi, nasıl tecrübeler geçmiş başından sdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 of iltihap vasektomi derken midem bulandi prezo takin ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sonütücü işin kitabını yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Sönütücü noldu bebek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kızın aylık takvimini takip edin ona göre davranın gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar