Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

legoları birleştirip volvo yapmak

karakedi

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 12 Temmuz 2004 14:04 tarihinde demiş ki:
Onu bozması ne zevkli olur.

eheh yazık olur bence zevkli değil...

-
Bir programla vs ile yapıldığını kesin sayarım..
Hiç bir kimse kasamaz bu kadar...İmkaansız yani..Hem ben bu kadar parlak legolar görmedim hayatımda..eheh

*!legolarını aramaya başlar,tozlu bir rafta bulup araba yapmaya çalışır*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

sen bisiklet yapsana ne arabası be ahhe

ayrıca ben fikrimi değiştirdim, dünyada yeterince manyak var, bunu da yapmış olabilirler yani (her ne kadar gereksiz bişi olsa da reklam işte bak dilden dile dolaşıyo)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

bu araba ilk gordugumde olmaz demiştim ama sonraki resimleri gorunce su karara vardım

Bu arabanormal bir araba zemini ustune oturtulmulş legodan kap içnde legoları tutması için destekler vardır kesin uzun uzun sutunlar içi
boştur kesin hatta o yapılırken altına girip ordan takmışlardır ayrıca bu legolar eminim birbirine içten yapıştırılmış[signature][hline]Weroq Duilwen
Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL]
Blind Guardian
L I V T Y L E R
Sosyal ağlarda paylaş

Legoların yapışltırılmasına grek yok hiç yaptıın bi küp ü bozmaya çalışmadınmı nekadar zordur fırlatarak fln bozabilirsin yada tırnakların acır.

İçi de boş olamaz içi boş olsaydı en ufak bi darbede yamulur kalırdı böyle fuar fuar gezdirilemez. Sadece Gerçek bir otomobil şasi sine oturtulmuş olabilir[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

ben orta sona kadar iki alet çantası dolusu legoyla buyudum ne jet ski ler ne helikopterler ne motorlu legolar yaptım. Bilirim tırnak acısını :) hele o ince uzunların birleşimce cıkartmak için akla karayı secerdim ama bu buyuk bi kutle onun için
ama bunun içinin full lego olduguna inanmam içine başka bisey koymuslar ve etrafını kaplamışlar bence[signature][hline]Weroq Duilwen
Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL]
Blind Guardian
L I V T Y L E R
Sosyal ağlarda paylaş

peki 3. resimde sag kapının üzerinde yansıma neden var ve neden hiç pürüz yok?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

abi süper
ben bi aralar sabah gazetesinin verdiği legolarla iş makinesi yapana kadar kıçım çıkmıştı bunlar olayı bitirmiş ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

Legoları özel yapımdır ancak o şekilde böyle oturabilir yoksa klasik parçalarla bu şekilde yapılamaz... Boşuna dahiilik aramayın... Kaputla tamponun birleştiği ve kapıları kaportadan ayıran yerlere bakın oraları o şekilde yapmak klasik legolarla yapılamaz... benim yaptığım bir lego var yanlız ben "Lego Technic" kullandım... + benimki küçük(okadarda değil) :) koyabilirsem resmini koymaya çalışırım. bu aracı "Lego System" ile yapmışlar...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"

[Bu mesaj Leprachun tarafından 20 Temmuz 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...