stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 wala bu adamlar bu volvoyu daha sonra bi fuarada soktular herkeslen paylaştılar fln sabahtan beri o dergiyi bulmaya çalışıorum kafayı yicem.scan.leip derhal göstereyim diye. yanında volvo yetkilisi, insanlar flnda wardı arabanın.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Onu bozması ne zevkli olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 abi neler yapıyolar legoyla... araba mı yapamayacaklar :) ben ilk gördüğümde inandım gerçekliğine[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 onu bozmaya kıyamaz insan[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 amiga oyunlarındaki arabalara benziyor.. bana pek inandırıcı gelmedi özellikle önden.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Absolut, 12 Temmuz 2004 14:04 tarihinde demiş ki: Onu bozması ne zevkli olur. eheh yazık olur bence zevkli değil... - Bir programla vs ile yapıldığını kesin sayarım.. Hiç bir kimse kasamaz bu kadar...İmkaansız yani..Hem ben bu kadar parlak legolar görmedim hayatımda..eheh *!legolarını aramaya başlar,tozlu bir rafta bulup araba yapmaya çalışır*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sen bisiklet yapsana ne arabası be ahhe ayrıca ben fikrimi değiştirdim, dünyada yeterince manyak var, bunu da yapmış olabilirler yani (her ne kadar gereksiz bişi olsa da reklam işte bak dilden dile dolaşıyo)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Absolut, 12 Temmuz 2004 14:04 tarihinde demiş ki: Onu bozması ne zevkli olur. Zira döverdim hehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Abi ne diyelim. Yuh Diyelim löp düye otursun.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 toplam 201076 parçadan oluşuyormuş. Ve volvo bunu çeşitli araba fuarlarında da sergilemiş. [signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu araba ilk gordugumde olmaz demiştim ama sonraki resimleri gorunce su karara vardım Bu arabanormal bir araba zemini ustune oturtulmulş legodan kap içnde legoları tutması için destekler vardır kesin uzun uzun sutunlar içi boştur kesin hatta o yapılırken altına girip ordan takmışlardır ayrıca bu legolar eminim birbirine içten yapıştırılmış[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Legoların yapışltırılmasına grek yok hiç yaptıın bi küp ü bozmaya çalışmadınmı nekadar zordur fırlatarak fln bozabilirsin yada tırnakların acır. İçi de boş olamaz içi boş olsaydı en ufak bi darbede yamulur kalırdı böyle fuar fuar gezdirilemez. Sadece Gerçek bir otomobil şasi sine oturtulmuş olabilir[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Oha diyorum abi bu ne kaç yüz milyon lego var orada bi tekmeyle dagıtmak lasım[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Aha street figther sandı[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben orta sona kadar iki alet çantası dolusu legoyla buyudum ne jet ski ler ne helikopterler ne motorlu legolar yaptım. Bilirim tırnak acısını :) hele o ince uzunların birleşimce cıkartmak için akla karayı secerdim ama bu buyuk bi kutle onun için ama bunun içinin full lego olduguna inanmam içine başka bisey koymuslar ve etrafını kaplamışlar bence[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 peki 3. resimde sag kapının üzerinde yansıma neden var ve neden hiç pürüz yok?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İyide ışığa göre her nesne de yansıma olabilir ayrıca pürüz var iyi göremedin sanırım[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi süper ben bi aralar sabah gazetesinin verdiği legolarla iş makinesi yapana kadar kıçım çıkmıştı bunlar olayı bitirmiş ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 böhühü *!technic legolarını arar, bulamaz*[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Legoları özel yapımdır ancak o şekilde böyle oturabilir yoksa klasik parçalarla bu şekilde yapılamaz... Boşuna dahiilik aramayın... Kaputla tamponun birleştiği ve kapıları kaportadan ayıran yerlere bakın oraları o şekilde yapmak klasik legolarla yapılamaz... benim yaptığım bir lego var yanlız ben "Lego Technic" kullandım... + benimki küçük(okadarda değil) :) koyabilirsem resmini koymaya çalışırım. bu aracı "Lego System" ile yapmışlar...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" [Bu mesaj Leprachun tarafından 20 Temmuz 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bence bum araba tek bi parça olabilir çünkü legolar arasındaki çizgi yoq[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Lego'dan Miniatürkümsü şeyler yapılıyorlar, bu mu yapılmayacak?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Zamanında o kadar kaleler gemiler yapardık da bişi zannederdik kendimizi.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Volvo Cars and LEGOLAND Build Relationship for Driving Safety Legolar ve Volvo'lar.. Ben bir araya getiremedim kafamda bunları..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Abi adamlar yapmış işte neyi tartışıyoruz işte,türk zihniyeti ile sürekli düşünürsek herşeyde bir bityeniği ararız,helal olsun adamlara.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar