Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu sevimli yavru daha 2 aylık. veterinerde kalıyor.onlar bakıyor bir süreliğine. veteriner onu sokakta bulmuş kanlı ishalmiş tedavi etmiş.evlat edineceklere satmicak sadece tedavi masrafı olan 200tl yi istiyor. kardeşini öldürmüşler bu yavrucukta zor hayatta kalmış. bugün gördüm o kadar tatlı o kadar uysal ki çok üzüldüm. gerçekten kopamadım çok tatlıydı hemen kendini sevdiriyor.umarım aranızdan evlat edinmek isteyenler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 200lirami işi zor bu vet.in kim alır sokak köpeğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 tedavi ucretini neden evlat edinmek isteyenden alıyor veteriner onu anlamadım ben? isteyen biri varsa direk karsılık beklemeden versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 benım köpeğim olmasa alırdım. illa cins olması mı gerekıyor ? barınaklarda, veterinerlerde kırma olan birsürü yardıma muhtaç köpek var onlardan alın da bir hayat kurtarın. hey allam. ps: 200tl yi de tedavi masrafları için harcamış.çok kötü bir halde bulmuş, şuan çok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 valla istiyor onu bilemiyorum. ücretsiz verse şansını arttırır bence de ama belki ikna olur bilemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 veteriner sokak kopegi satma hayallerinde sanirim. feridun bitir tarzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 veterinerler sokaktaki her hayvanı iyi etsin o zaman. para marada almıyor devlet onlardan zaten elektirik su bedava. yeme içme bedava... şöyle ilk aklına gelen şeyi söylemiyormu insanlar deli oluyorum. veterinerlere gelip bırakılan her hayvana yardım etmelerini istiyorsanız elinizi taşın altına koyup biraz yüklerini hafifleticeksiniz o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Açıkçası söyliyim bir kanlı ishali tedavi etmez 2010 fiyat tarifesi ile 200TL tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sokak'tan yavruyu bedavaya alirlar hatta millet kirma kopekleri veriyor bedavaya yada barinaktan almak varken 200 liraya sokak kopegi insani boyutunu tartismiyorum bu sadece gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bella said: benım köpeğim olmasa alırdım. illa cins olması mı gerekıyor ? barınaklarda, veterinerlerde kırma olan birsürü yardıma muhtaç köpek var onlardan alın da bir hayat kurtarın. hey allam. gerçekten saldırmak sataşmak amacıyla sormuyorum; sen köpek almadan önce barınaklarda köpek yok muydu, sen neden barınaktan almadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bize en yakın barınağa gittim fakat aynı semtte değiliz diye veremeyeceklerini söylediler. yoksa barınaktan bir yavru almayı çok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hıyy zaten suçlamak için dememiştim önündeki engel ne demiştim. barınaktan köpek alan gerçek hayvan severdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 it http://www.youtube.com/watch?v=EaIS7E_B9wQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Para olayi coook sacma olmus. 200 lira ustelik. Ciddi ciddi "alayim ben bunu, olmezse satarim" dusuncesiyle alinmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar