mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bunelan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu aksam iftari kediyle acacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dövme varmi,dir acep bunalrda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Açıp bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 açmazlar öle. cok namuslular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bari colugun cocugun namusuna laf etmeyin be. Belliki velet iste ucu de. Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 di said: Bari colugun cocugun namusuna laf etmeyin be. Belliki velet iste ucu de. Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. Yeter. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Masakari said: Açıp bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://medias.cafebabel.com/113/thumb/-/-/113.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ev arkadaşım dövme tasarımı arıyordu benim pcden geçenlerde, bi türbanlı denk geldi eleman yapmış dövmeyi resmini çekmiş. Kolla göğsün birleştiği yer var ya göğsün üstü böyle, oraya yaptırmış hatun, o taraflar açık başı kapalıydı bide beline yaptıranlar vardı onlar türbansızdı bide kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 pix atsana birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 aga olmaz ki ama kütür kütür diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Farinal said: di said: Bari colugun cocugun namusuna laf etmeyin be. Belliki velet iste ucu de. Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. Yeter. lol Nedir komik olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 (tu) komik bir konu olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. üstteki fotoya bakıp hala böyle bi yorum, ilginç oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. AHAHDSJSKDSKDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mightee said: BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. üstteki fotoya bakıp hala böyle bi yorum, ilginç oÔ Hababam Sınıfında geçiyo o replik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 emonun dini, dili, irki olmaz, emoluk yolunda hepimiz biriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 burası garbıç dikkat cekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 last.fm'de bi tane böyle meşhur profil olcaktı ama neydi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. oha. ahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 di said: Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. su kisim baya komik mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 spompas said: http://medias.cafebabel.com/113/thumb/-/-/113.jpg çok güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar