mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 açmazlar öle. cok namuslular.
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bari colugun cocugun namusuna laf etmeyin be. Belliki velet iste ucu de. Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. Yeter.
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 di said: Bari colugun cocugun namusuna laf etmeyin be. Belliki velet iste ucu de. Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. Yeter. lol
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://medias.cafebabel.com/113/thumb/-/-/113.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ev arkadaşım dövme tasarımı arıyordu benim pcden geçenlerde, bi türbanlı denk geldi eleman yapmış dövmeyi resmini çekmiş. Kolla göğsün birleştiği yer var ya göğsün üstü böyle, oraya yaptırmış hatun, o taraflar açık başı kapalıydı bide beline yaptıranlar vardı onlar türbansızdı bide kütür kütür
di Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Farinal said: di said: Bari colugun cocugun namusuna laf etmeyin be. Belliki velet iste ucu de. Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. Yeter. lol Nedir komik olan ?
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz.
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. üstteki fotoya bakıp hala böyle bi yorum, ilginç oÔ
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. AHAHDSJSKDSKDFS
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mightee said: BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. üstteki fotoya bakıp hala böyle bi yorum, ilginç oÔ Hababam Sınıfında geçiyo o replik.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 emonun dini, dili, irki olmaz, emoluk yolunda hepimiz biriz.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 last.fm'de bi tane böyle meşhur profil olcaktı ama neydi acaba...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 BulletRide said: Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz çocuklara, onlar kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor onlara yardım elinizi uzatacağınıza bide utanmadan sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamassınızki siz. oha. ahmet?
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 di said: Karakterleri oturmamis, oturtacak yer ariyorlar. su kisim baya komik mesela
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 spompas said: http://medias.cafebabel.com/113/thumb/-/-/113.jpg çok güzel film.
Öne çıkan mesajlar