Fethalis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nasıl telefondur, kullanan var mı acaba. Bugün bi tane elime geliyorda hiç anlamam telefonlardan. Başarılı mıdır ?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 2 arada 1 derede. ne symbian 3u var ne de 5800 kadar gucsuz. boyle cok sacma bi model olarak kaldi. fiyati da hayvan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sen gittin iphone u tasvir ettin ama
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 nokia niye bütün özellikleri tek telefona koymuyor anlamıyorum apple tek çeşit telefonla adamların pazarını her gün biraz daha ele geçiriyor nokia kimi özelliği ona kimisini buna koyup 10 çeşit smartphone ile pazara hakim olmaya çalışıyor. yap bitane adam gibi, ona aban. ilk ben almazsam şerefsizim. öbür türlü zaten kaybedeceksin bari böyle şansın olur :(
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Nokianın 60tlden 2000tlye kadar her turlu kitleye hitap eden pazarı var yani herseyi 1 alete koyup risk almaktansa daha dogrudu multi touch pazarına dalmaktanda bence bu uygulama daha iyi. Nokianın kaybetme sansı yok en buyuk rakibinin fiyatı 1300tlden baslayınca.
Fethalis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 çok güzel telefon şimdi bi tane x6 geldi bi tanede n97 mini geldi ikiside çok güzel çok memnun kaldım ikisinden de ama x6 harbiden efsane olmuş :) n97 mininin dokunmatik ekranı zorladı ama x6 nın aşırı rahat efsane bir dokunmatiği var ve kullanımı alışması n97 den daha kolay tavsiye ederim herkese.
Öne çıkan mesajlar