Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 başlık garip oldu ama; arkadaşın elinde 1 usb adsl modem, 1 desktop, 1 laptop var ve bunları ethernet kartlarıyla ve kablosuyla birbirine bağlamış. desktoptan internete giriyor fakat laptoptan giremiyor. bunu nasıl halledebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 laptopu modeme baglasin direk usb ile desktop da lan kablosuyla modeme baglansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kablo cross olursa baglanır sanki bi ucu yb-y-tb-m-mb-t-kb-k diğer ucu tb-t-yb-m-mb-y-kb-k yapılmalı bide modeme baglı ip verirseniz 192.168.x.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 o arkadaş benim =) modemin tek bi girişi var.. o yüzden başka bi kablo takıcak yer yok.. nasıl bişey yapabiliriz başka..? bir de bu cross kablo, ethernet kablosuyla aynı arkadaş diil dimi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 desktopi usb ile nete baglar ethernetlede ag kurarsin ama desktop kapaninca laptopta net gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 10 milyona dandik bi hub alın, usb modem takılı olan pc'de ethernet ile adsl modem bağlantılarının köprülenmesi lazım ikisini seçip sağ tıklayın seçenek çıkar zaten ama usb modemin takılı olduğu pc kapanırsa net gider tabii usb modemin en dandik tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ethernetle de ağ kurarsın, cümlesini biraz açarmıyız.? hatta "adım adım"lı açarsanız meniyak olur.. =) şu an dosya paylaşımı yapılabilir şekilde bi birliktelikleri var zaten desktopla laptopun Fistan said: desktopi usb ile nete baglar ethernetlede ag kurarsin ama desktop kapaninca laptopta net gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ağ sihirbazından ağ kurun biri direk internete bağlanır diğeri onun üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hiç bişey bilen biri olur ya hani.. işte o benim..! yardım edin. yani ağ kurun diyince kuramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 işletim sistemin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ikisi de xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 gidip adam gibi modem alin. usb modem cok nalet bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 nalet evet, ama şu an yeni bi modem alamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 şu ağ kurma olayını bi anlatabilirsek hiper olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 normal ethernet kablosuyla olmaz yalniz o, cross lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 tamam cross alırım.. onu anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 USB Modem i desktop a bağlayıp Net bağlantısını kur. Sonra Cross kablo ile ethernetten laptop a bağlantı kur. Laptop un Ağ ayarları otomatikte olsun zaten onlar görürler birbirlerini. Ha görmez ise desktop'un ethernet çıkışına a bir IP vereceksin ( 192.168.0.1 ) , laptop danda ağ geçidine bu ip yi yazacaksın o şekilde görücektir. Cross kablo bildigin normal ağ kablosu sadece iki ucunun renk sıralaması birbirinden farklı olur. 5-10 Tl ye bulursun rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ethernet kartlarından biri auto-mdix destekliyosa cross kabloya da gerek yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 hub al kurtul yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar