xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 canım muşmula istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bu mevsimde olmaz lan yanlış mı hatırlıyorum bu arada anneannemin zeytinliğinde var muşmula ağacı böyle sırıkla vuruyosun düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 erikte istedimde onu paylaşiim istemedim şimdi canı çok çeken olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 erik çıktı 2 haftadır yiyiyorum lan hem de gayet iyi yani ufak diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oha acilen türkiyeye gelmem lazım! olcak iş değil. çağla mevsimini zaten kaçırdım. bunu kaçırmamam lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 çağla mevsimi geçtimi ya benim niye haberim yok bundan -Lanet olsun sana Mike ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arkadaş antalyalı olduğu için muşmula diye bahsettiği şey bizim bildiğimiz yeni dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 he işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 antalyada yeni dünyaya muşmula diyoruz evet. aslında muşmula; beş bıyık diyende var buna. yeni dünya; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xwhiplashx said: he işte. :) o muşmula değil işte muşmula bambaşka bişi. hatta kim 500 milyar isterde bi yarışmacıya (antalyalı) senin gibi düşüneceğini bildiği için çakallık yapıp böyle bi soru sormuşlardı. kadında muşmula diye atlamıştı garip bi soruydu. sonra defolup gitmişti. antalyalı değilmi köylü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bizim bahçede var gel veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 antalyada sokaklarda yetişiyo abi. millet tenezül edipte koparmıyo bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 olsun. bu eşi gulanı nerden buluruz antalya içinde bazarlarda çıkmıyo sosyetiklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 elin rusyasında çocuk aşeriyo lan ne kötü bişi. büyük marketlerde satılmıyomu bu tarz şeyler hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yeni dünya da dedemin bahçede var sdf yeni dünya çok güzel oluyo da yerken her yere suyu akıyo muşmula da çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sebze falan yok. metroya gelirse ayda bi işte. oda şansına çürük çıkartmazsan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 olay zaten suyunda aga. o akıcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 et varsa gerisini boşver ya. napçan sebzeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dereköyden şu geldiğimde bi eşi gula toplarım. kermit fistan veririm size birer torba adamım. :) adresleri alalım pati. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ya ben bu yeni dünyayı yeşilken yiyorum ekşi oluyo güzel oluyo olgunken sevemiyorum niyeyse pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 biz antalyalılarda o ekşi takıntısı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kermit said: ya ben bu yeni dünyayı yeşilken yiyorum ekşi oluyo güzel oluyo olgunken sevemiyorum niyeyse pek. (tu) yeşilken de çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 en iyi muşmula ölü muşmuladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 eşi gulaa : kuzu kulağı oluyor bu arada hani ne bilim. eşi gulaanı gerçi bucaklılar söylüyo o yüzden işte. daha başka isimleri muhtemelen vardır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aa fede niye gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar