Helm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 02 mayis itibariyle tekrar bi diablo 2 torrenti buldum simdi oyunu cekiyorum.uzun sure oldu oynamayali :) Herhangi bi çakma dıablo 2 ile paticik serverina bağlanabilinirmi acaba?Birde birlikte oynamak isteyen varsa mesaj atsin :) lvl 1 den baslicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 elbette baglanabilirsin...oyun devam ediyor. bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Peki simdi ben 1.12a yi yukledikten sonra birde onun loaderini bulma ihtiyaci cekicemmi? bu konuda guzellik yapabilcek biri varmi msnden falan loaderi yollasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helm Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Tamam girdim lakin su an kimse yok izbe paladinimle geziom lvl 2 halimle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoldenLyra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hala dvm ediyormusunuz baslamayı düşünüyorum ama kimseyide görmeyince karar veremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 başla da ne biliyim sıktı artık gibi. kaç yıllık oyuna patch geldi ama pek de birşeyi değiştirmiyor. ben sıkıldım artık açıkçası, 3 gelsin oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linde Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Merhabalar, Diablo 2 oynuyorum level 28 fire sorceress ve çok yardıma ihtiyacım var. hala oynayan varsa iletişime geçebilir mi? teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ben de yardım ederim. Oyunda account name: *kendercik orada yoksam forumdan da mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 günlerdir hiç kimse oyuna girmiyor be, bi ben bi kuzen var takılıyoruz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Oynayacam ben oynamasına da çok belirsiz takılıyorum bu ara. Kısmetse bu gece çok geç saatte girerim de yine karşılaşmayız diye tahmin ediyorum. Mal bulmadan içim rahat etmeyecek zaten. Lüzumsuz dmg veren, çok kolay ölen soso'ya call to arms yazacağım hayırlısıyla, biraz canım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 girin abi takılırız yiea asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Masteis said: günlerdir hiç kimse oyuna girmiyor be, bi ben bi kuzen var takılıyoruz öyle öh abi yapma ya, her gece oyundayız 3 kişi.. tamam saatler dengesiz ya da her an üçümüz de yokuz ama hepimiz her gece giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben oyundayım mesela şimdi. Biraz takılacam. Akşama da makul saatler içerisinde oyunda olmayı ve görüşmeyi umuyorum. Bu arada, karakter klaslarını ve levellarını yazarsanız işime yaramıyor diye her şeyi atmak yerine belki işinize yarar bir şeyler bulursam saklayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bizde bi sorc var yeniden kasıyor, öncekilerden bi ton item aktardık da lightning sorc için bir şey düşerse talip olabilir. onun dışındakilerde sıkıntımız yok, hatta üç-beş barbar item var bizde de. iş yaparsa paslaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 üşeniyorum diablo kurmaya. kurup servera gelmeye çalışırım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aslında server 1.13 olsa bişiler olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aslında respec falan iyi bir düşünce gibi. diğer tüm artılarını da düşününce komple geçesi geliyor insanın 1.13'e.. bunu bi tartışsak falan ya, kim ne düşünüyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oyum 1.13 ten yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Benim de oyum 1.13'ten yana (: Çok istenen rune drop geliyor, iron maiden yemek tedavülden kalkıyor ve çok sevdiğim cold sosomla ben de cs yapabiliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 e herkes 1.13ten yanaysa bi şu serverın patchini dıbızlayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 geçen gün konuşuyoduk bunu arkadaşla, açsak bi topic nabız yoklasak diye.. güzel oldu böyle 1.13 yandaşları görmek. nedanko'ya mı danışmak lazım şimdi olan biteni, bilen varsa anlatsın uygulayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Teknik kısmı kolay bir iş mi? Yoksa önceden birilerinin bir şeylerle uğraşmış olması ve bizim de oradan mı çakmamız gerekiyor? Bu unsurları bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Şu anda baal yapıyoruz mesela. Belki birileri gaza gelir de katılır diye yazdım buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ben bnette oynuyorum hala yardım lazım olan olursa irtibata geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Kendercik said: Şu anda baal yapıyoruz mesela. Belki birileri gaza gelir de katılır diye yazdım buraya da. hehe, yanındaki sorc aslında benim yanımda :) nası aklın karıştı di mi? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar