Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 oynayan kaldimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
02 mayis itibariyle tekrar bi diablo 2 torrenti buldum simdi oyunu cekiyorum.uzun sure oldu oynamayali :)

Herhangi bi çakma dıablo 2 ile paticik serverina bağlanabilinirmi acaba?Birde birlikte oynamak isteyen varsa mesaj atsin :) lvl 1 den baslicam :)
Mesaj tarihi:
Peki simdi ben 1.12a yi yukledikten sonra birde onun loaderini bulma ihtiyaci cekicemmi? bu konuda guzellik yapabilcek biri varmi msnden falan loaderi yollasa
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
başla da ne biliyim sıktı artık gibi. kaç yıllık oyuna patch geldi ama pek de birşeyi değiştirmiyor. ben sıkıldım artık açıkçası, 3 gelsin oynarız
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhabalar, Diablo 2 oynuyorum level 28 fire sorceress ve çok yardıma ihtiyacım var. hala oynayan varsa iletişime geçebilir mi? teşekkür ederim.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oynayacam ben oynamasına da çok belirsiz takılıyorum bu ara. Kısmetse bu gece çok geç saatte girerim de yine karşılaşmayız diye tahmin ediyorum.

Mal bulmadan içim rahat etmeyecek zaten. Lüzumsuz dmg veren, çok kolay ölen soso'ya call to arms yazacağım hayırlısıyla, biraz canım olacak.
Mesaj tarihi:
Masteis said:

günlerdir hiç kimse oyuna girmiyor be, bi ben bi kuzen var takılıyoruz öyle

öh abi yapma ya, her gece oyundayız 3 kişi..
tamam saatler dengesiz ya da her an üçümüz de yokuz ama hepimiz her gece giriyoruz.
Mesaj tarihi:
Ben oyundayım mesela şimdi. Biraz takılacam. Akşama da makul saatler içerisinde oyunda olmayı ve görüşmeyi umuyorum.

Bu arada, karakter klaslarını ve levellarını yazarsanız işime yaramıyor diye her şeyi atmak yerine belki işinize yarar bir şeyler bulursam saklayabilirim.
Mesaj tarihi:
bizde bi sorc var yeniden kasıyor, öncekilerden bi ton item aktardık da lightning sorc için bir şey düşerse talip olabilir. onun dışındakilerde sıkıntımız yok, hatta üç-beş barbar item var bizde de. iş yaparsa paslaşırız.
Mesaj tarihi:
aslında respec falan iyi bir düşünce gibi. diğer tüm artılarını da düşününce komple geçesi geliyor insanın 1.13'e..

bunu bi tartışsak falan ya, kim ne düşünüyor diye..
Mesaj tarihi:
geçen gün konuşuyoduk bunu arkadaşla, açsak bi topic nabız yoklasak diye.. güzel oldu böyle 1.13 yandaşları görmek.

nedanko'ya mı danışmak lazım şimdi olan biteni, bilen varsa anlatsın uygulayalım :)
Mesaj tarihi:
Kendercik said:

Şu anda baal yapıyoruz mesela. Belki birileri gaza gelir de katılır diye yazdım buraya da.

hehe, yanındaki sorc aslında benim yanımda :)
nası aklın karıştı di mi? xD
  • Yeni Oluştur...