kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 haftalar öncesinden şampiyonluğunu garantilemişti zaten ama bi başlık açarım ben bu takım için. geçen sene hull city ve owen yüzünden tatsız bi şekilde küme düşen Newcastle şimdi tekrardan premier lige çıkıyor. allahım sen bana bu günleride gösterdin. bide roma şampiyon olsun başka bişi istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Newcastle'a şampiyonluk da yakışır. O günleri de görürüz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 zaten oraya fazla idi. normal bir sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 geçen sene son maçı izliyorum sinirden saçımı başımı yolmuştum owen denen gerizekalı şu anda m.uintedda oynuyo geberesice karşı karşıya en salak forvetin bile atabileceği bi golü kalecinin üstüne atmayı becerip takımın küme düşmesini sağlamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 genç owen o daha tecrübesiz abisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o değil de roma şampiyon olsun hakkaten gerçi akşam lazio intere yatacak gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar