Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 acaba washingtonda atom bombası patlayacak mı filmde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Aket-Atum said: acaba washingtonda atom bombası patlayacak mı filmde de. after effects te biseyler kasarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Fistan said: kitabi okumadim o yuzden filmi de kotu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kitap leş siteleride leş filmi daha leş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Orkun Uçar çok değişik bir yazar,hala Kara Gezgin in devamını bekliyorum.Metal Fırtına da hiç de kurtlar vadisi gibi değil anlatımı ve kurgusuyla çok iyi bir kitaptır.Zaten okurken iki farklı yazarın iki farklı hikayesini ayırtedebilirsiniz. Filmini bilemem,cem yılmaz çekse belki bişeye benzer ama kitap iyidir arkadaşlar okumadıysanız tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar