Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP server for alliance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam beyler. Alliencein cogunlukta oldugu, dun moroghda her saat duel atanlarin oldugu haha xD guzel bi pvp serveri ariyorum ally charim icin... Yardimci olursaniz sevinirim :)
Mesaj tarihi:
dun moroghda duel atan her zaman olur abi, aslında tam tersine alliance'ın az olduğu bir servera/battlegroupa git pvp amacıyla transfer yapıcaksan. Peak hourda 8-10 dakika battleground/arena sırası beklemek ftl.
Mesaj tarihi:
Allience nerdeyse tum battlegrouplarda dusuk... Bana rahatca arena partneri bulabilecegim duel fela natabilecegim bol alience olan yer lazim :P zaten %10 allyin oldugu lanet bi serverdayim xD
Mesaj tarihi:
Hmm biraz arastirdim ve secenekleri 2 ye indirdim. Ravencrest ve Neptulon var mi burda oynayan veya bu serverlar hakkinda bilgisi olan. Hangisi daha makul olur migrate icin :P
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

dun moroghda duel atan her zaman olur abi, aslında tam tersine alliance'ın az olduğu bir servera/battlegroupa git pvp amacıyla transfer yapıcaksan. Peak hourda 8-10 dakika battleground/arena sırası beklemek ftl.

wg ftl
Mesaj tarihi:
SSL'den kaçıcam artık yetti valla alliance hem pvp hem pve ultramegasux

şöyle arena/bg birazda pvesi düzgün, çok sıkıntı çekmeden pug raid bulabilcegim bi realm istiyorum.

önerisi olan?
Mesaj tarihi:
Soris said:

Dün migrate ettim realma gayet güzel realm fakat an itibariyle full diyor ve giremiyorum şaka gibi :)

Hadi canım . Ben genelde göremedim full yazısını :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dunemaul a gel 20 tenacity le WG yap,hordelara tek at,çogunlukla kazanama ally olarak.
Lakin öyle lanet bi battlegroup a sahibizki,(Cataclysme / Cataclysm),horde dogru düzgün bg kazanamıyor.
Allylar uçuyor coşuyor,bizimkiler anca honor farm yapıyor.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Peki bu önerdiğiniz serverların hangisinde pvp adına bir oluşum var? Hangisine gitmek mantıklı rated bg yapabilmemiz veya milletle kaynaşıp arena takımları oluşturabilmemiz için hıı?
Mesaj tarihi:
Hafta sonu transfer ediyoruz yokmu aradığımıza yakın bir guild.
sabit guild listesi niye kaldırıldı ya oradan bakardık :P. Diğer sitelerdeki guild listeleride dandik. Aktif olmayan guildler bile yazıyor.
  • Yeni Oluştur...