tiybek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Selam beyler. Alliencein cogunlukta oldugu, dun moroghda her saat duel atanlarin oldugu haha xD guzel bi pvp serveri ariyorum ally charim icin... Yardimci olursaniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dun moroghda duel atan her zaman olur abi, aslında tam tersine alliance'ın az olduğu bir servera/battlegroupa git pvp amacıyla transfer yapıcaksan. Peak hourda 8-10 dakika battleground/arena sırası beklemek ftl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Allience nerdeyse tum battlegrouplarda dusuk... Bana rahatca arena partneri bulabilecegim duel fela natabilecegim bol alience olan yer lazim :P zaten %10 allyin oldugu lanet bi serverdayim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oha maghteridon mu karazhan mı orası neresi ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yok mu yaw hic ally oynayip da serverinda bol bol pvpci bulunan felan :P herkes horde mu ;x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Hmm biraz arastirdim ve secenekleri 2 ye indirdim. Ravencrest ve Neptulon var mi burda oynayan veya bu serverlar hakkinda bilgisi olan. Hangisi daha makul olur migrate icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kamon guys :P yok mu bilgisi olan bu serverlar hakkinda birini onerin susu var busu var diye de gidelim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Vindication battle group a ak rahat et. Özel olarak Auchindoun. Wg 24 saat allylarda 4-5 stack tenacy ilen giriyoz horde olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hordeun kazandığı önerebileceğiniz bir server&battlegroup var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Auchindoun u ally olarak honor farm için öneren varmı veya topici açan arkadaş bir yere migrate ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Rikkie said: dun moroghda duel atan her zaman olur abi, aslında tam tersine alliance'ın az olduğu bir servera/battlegroupa git pvp amacıyla transfer yapıcaksan. Peak hourda 8-10 dakika battleground/arena sırası beklemek ftl. wg ftl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 SSL'den kaçıcam artık yetti valla alliance hem pvp hem pve ultramegasux şöyle arena/bg birazda pvesi düzgün, çok sıkıntı çekmeden pug raid bulabilcegim bi realm istiyorum. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ravencrest alliance oynuyorum. Memnunum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Bende ravencrest alliane tarafındayım, çok memnunum :) bekleme süresi 1dk. nın altında. buarada ekleyin friende isterseniz. beybikilla human warrior female :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 İyi güzelde allyler yeniyormu genelde o önemli benim için cyclone zorlu bir bg sonuçta. WG durumu nasıl bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 evet allyler kaznaıyo genelde.WG ne zaman görsem bizde açıkçası:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Benim nick Shàdowfall Human Rujj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Dün migrate ettim realma gayet güzel realm fakat an itibariyle full diyor ve giremiyorum şaka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Soris said: Dün migrate ettim realma gayet güzel realm fakat an itibariyle full diyor ve giremiyorum şaka gibi :) Hadi canım . Ben genelde göremedim full yazısını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Login sorunu olmuştu dün akşamdan bugün 12 e kadar. IP bazlı bir sorunmuş sanırım çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Neptulon ally pvp için gayet ideal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben de neptulon ally güzel demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dunemaul a gel 20 tenacity le WG yap,hordelara tek at,çogunlukla kazanama ally olarak. Lakin öyle lanet bi battlegroup a sahibizki,(Cataclysme / Cataclysm),horde dogru düzgün bg kazanamıyor. Allylar uçuyor coşuyor,bizimkiler anca honor farm yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Peki bu önerdiğiniz serverların hangisinde pvp adına bir oluşum var? Hangisine gitmek mantıklı rated bg yapabilmemiz veya milletle kaynaşıp arena takımları oluşturabilmemiz için hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Hafta sonu transfer ediyoruz yokmu aradığımıza yakın bir guild. sabit guild listesi niye kaldırıldı ya oradan bakardık :P. Diğer sitelerdeki guild listeleride dandik. Aktif olmayan guildler bile yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar