dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 dreagloth said: Yeneriz biz, garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Wishmaster said: Sercan ve Güvenç arkadaşlarımız iyi top çıkaracaklardır.Koller'i hafife almayın ehueh Koller'i hafife almayın Koller'i hafife alma Koller'i hafif Koller Kol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 adam bana bosaldı.. diregin dibine vurdu her topu bisey yapamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 koller şov vardı sahada adeta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yenmedik rencide ettik. bundan sonra seren'in hayatında toplam 1 golü var o da ısınma sırasında diyenler mümkünse konuşmasınlar :( haftaya maça gelmiyorum ki biraz çalışıp öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ben gerektigi gibi rakibin forvetini egale ettim ve 5 gol atmayı bildim. sorun nerdeydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tolga said: ...ileri uçta golu bulamadığız için, defansın katkısıda kayboluyor...rencide ettim. @konn; bıraktık maçı ondan 5 gol attın yoksa var ya 555555555 gol atardım. hepsi sırf yiğit'e inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Koller şov oldu cidden. Bizim takımda diriydi gerçi rakipte bi isteksizlikte vardı, bir kaç atakta anlaşamayınca bezdiler. Güzel maçtı bence, önceki haftalardan bizim takımda ne dğişikti anlamadım. Ya birbirimize alışmaya başladık yada bugüne mahsus birşey. Hala ileride basmıyoruz Seren bu lafımda sana, daha napıyım diyicen, olmaz öle sadece gol atmakla, ama önceki haftaları affettirdin resmen. Eser kalede güven verdi, Güvenç sakatlığına rağmen iyiydi, Eray sağda sadece bek olarak değil açık olarakda oynuyor o tarafta rahat etti. Emrah her zamanki gibi iyiydi, Murat bile bugün fazla dağlara taşlara atmadı :p Neyse günün özeti helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu arada maçın hareketi ilhan'dan geldi. maçın başında istenmeyen yerime gelen top yüzünden yerdeyken, bişey var mı diyip elimdeki topu dürtüklemesi epic'di. hahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Adam fena çirkef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 topu kaçırırsın falan gol olur kovalamak lazım böle şeyleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar