barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 iyi ve bedava bir dvd yazma programi önerebilirmisiniz? nero hem çok büyük boyutta hem de crackti vs uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 http://cdburnerxp.se/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aynen bende de cdburnerxp var. zamanın da bi dergiden kurduydum sanki hala kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 imgburn mu ne onu kurdum biraz once. guzel program. demin yazarken laptopu tasiyim dedim. cizirrttt die bi ses geldi dvd writerın ordan tasıyodum mal gibi. gitti dvd yani orası kesindi ama gene de bir verify etsin dedim. basarısız oldu tabi. ohhh nooo die bi ses kadın sesi cıktı sdfs. cok sevdim programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nero'nun bedava ufak versiyonu olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Nero Lite 9.4.12.708b Nero Inc - 31.64MB (Freeware) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar