Korax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yok diyorumki virtual program icin, sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 neyse yukledim sildim ektim bictim oldu biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Eveeet simdi bi video editing olayi icin program tavsiyesi istiyorum kesiyim biciyim videoyu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 imovie'nin hazır gelmesi lazım beraber. Premiere tarzı bir program arıyorsan Final Cut Pro var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Korax said: Bir sorum daha var simdi. Virtual olarak xp kullanmak icin parallels desktop yukledim alete. Win xp'yi aciyorum icinden fakat netekim shared folderstan nereleri paylasacagimi göstermeme ragmen ne macte nede windowsta paylasim yapmak icin kullanacagim klasörleri göremiyorum. Guide a falan baktim ayarlari yaptim ama yok olmuyo. Baska program tavsiyeniz veyahut bu is nasil oluyo bileniniz varmidir? VMware fusion var emülatör ben onu kullanıorum. Share etmedim hiç bir şey bir onu dene istersen ben de parallels'den memnun kalmadığım için geçmiştim VMware'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 parallels fena degil ya, memnun kaldim ben, 2. desktop windows simdi lazim olursa falan diye. Imovie bi deneyim bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 parallels'te default geldi o folderlar bende. ama performans olarak parallels cok kotu, kufur ediyorum kac gundur. bootcamp olayina girisicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bootcamp ile ya windows ya mac os basliyo sanirsam degilmi? Yanlismiyim yoksa yine 2. desktop gibi kullanabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet ikisinden birine giriyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 peki vmware fusion dahami performansli 2 os ayni anda kullanirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sırf Final Cut ve GarageBand için mac alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Logic'i unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hangisine göre ? az buçuk yakın performans veriyor diye okumuştum bir incelemede standart ev/iş bilgisayarında kullanmalık vmler virtualbox kullanıyordum linuxta, baya iyiydi basitlik açısından, performansı da tatminkardı. mac sürümü de yakındır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben aklima gelen birkac program daha yazayim rightzoom - pencereleri windowstaki gibi fullscreen (ekrani kapla) yapabilmek icin menucalendarclock - menubar'daki saate ical uyumlu takvim eklemek icin insomniax - kapagi kapayinca sleep moduna gecmeyi onlemek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 o işler için ayrı program mı lazım, ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 öle bu pcmi sandin hih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar