weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 buradan hiç pati varmı ayrıca buraqsı nasıl bir yer merak ettim. Bi arkadaş burada oturuyor da. lütfen soleyin nereye yakın . istanbulun ne tarafında felan[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hmm sanırm küçükyalıya gelmeden biryer.Bende geçen sene böyle biryer olduğunu öğrendim,ismi bi acaip.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yaşamak için güzel bir yer,yada en azından yanında geçerken öle gözküo :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 güzel 2-3 katlı binalar var.palin var buralarda o anlatsın aslında oralarda oturuo. ama bi deprem olursa da su falan taşarsa direk yüzerek çıkarlar ewden.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Birde AFM vardır orda, bol bol ziyaret ederim kendisini :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sahilde Süreyya Plajının oldugu yer değilmi? Genellikle sahiline takılırım araba ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Benim de ikamet ettiğim yerdir. Sahilde AFM, Burger King, Gima ne ararsanız var :) Geceleri sahilde yürümek güzeldir. Zemin konusunda haklısınız bu arada deprem olursa halimiz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 teşekkür ederim yeteri kadar bilgi aldım yani ; -Güzel bir yer -Sahil yolun da ne ararsan var -Ust taraflarında guzel karanlık alanlar var -Deprem sırasında ilk kurtarılacak yer. :) -Maltepe nin yakınlarında[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 benım otudugum alan AFM nın arka tarafında oturuyorum derpem olursa geyıklerını bıraktık cunkı ıdealtepe zemını kayalık/bostan/dolgu seklınde karmakarısık bır yapıya sahıp sahılde dolguda oturmadıgınız surece deprem rıskı de yok fazla :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 EHEHE En iyi pati arkadasim Viktor orda oturuyormus bende daha millete soruyorum bilen oturan varmı diye :) eheheehe[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 abi bakirkoy ne kadar buyuk bi ilce biliyor musun? icinde florya yesilkoy yesilyurt atakoy var ki bunlarin varos oldugunu hic sanmiyorum. bakirkoy un ici de hic oyle varos degil.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 said: PhalanX, 05 Ağustos 2004 04:14 tarihinde demiş ki: Gelin,beklerim varoşlara. dooru konuş almiim ayaamın altına pis maltepeli laf atma bizim buraya :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Pişt ne o ole iç savaşmı çıktı patide gidin sokak kavgası yapın :)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ohoo biz ne topici açtık adamlar kavga ediyor :)[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar