Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elano nasıl patladı?

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

bilemiyorum, günümüz futbolunda dmc siz takım pek zorlanır gibime geliyor, zorlanmayan da hayvani kondisyona sahip ve inanılmaz takım savunması yapabiliyor olursa olur ancak. hani barça oynatıyor, inter oynatıyor dmc vardır bi bildikleri :p çok kullandım bu lafı da.
Sosyal ağlarda paylaş

E işte İngiliz takımları da, ki bu sezona kadar Avrupa'yı da domine ettiler, dmc kullanmıyorlar box to box kullanıyorlar. Ha DMC de gayet iyidir ama Rijkaard'ın istediği sisteme uymuyor. Pas yapabilen ve defansı da fena olmayan 2 MC olsa bu sistemle yediğimizden çok atarız çoğu maçta çünkü ofansif gücümüz 2ye katlanır. Bence. Tabi 8 klişi sakatlanır flaan yine bişey olur dsgsgh
Sosyal ağlarda paylaş

abi ingiliz takımları diyorsun, galatasaray diyorsun, kondisyon diyorsun. ingiltere liginde küme düşen takımlar kondisyon konusunda 100 ise galatasaray 40 falandır yani. zaten o ligde oynayan adamlar ne kadar zor olduğunu bağıra çağıra söylüyor, torres hayatım kaydı diye ağlıyor, arshavin ciğerlerim patlayacak diye sızlıyor falan. bırak bi türkiyeyi italyada ispanyada ingiltere ligindeki tempoda oynayabilecek kaç takım var?
Sosyal ağlarda paylaş

Orada rakipleri de tempolu oynuyor yalnız. Dünyada klasik 4-4-2 kullanan başka takımlar da var. Hani illa tempo şart değil ki iyi pas yapan ortasaha ile oyunun temposunu kontrol edebilirsin zaten. Avrupa maçlarında DMC ile oynarız daha geri çekip işte.

Aman abi zaten biz kurmuyoruz takımı, ama Rijkaard stoperde bile ileri pas atamayan adamı beğenmezken ön liberoda da beğenmiyor çünkü sistemine ters. Bulursak ne ala bulamazsak yine saç baş yolarız bence
Sosyal ağlarda paylaş

rijkaardın sisteminin de oturması için 2 yıl falan gerekli diyorum zaten baştan beri. mesela şu anda da göze hoş gelen o futbolu oynuyoruz ama max 60 dakika falan. hatta hafta arası maç olursa yorgunluktan hiç oynayamıyoruz. sonra takım hırssız falan deniliyor, alakası yok. tamamen kondisyon olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bence Skibbe varken takım dah ayorucu bir futbol oynuyordu ya. Ayrıca en kral kondisyonerleri getirdi adam, bi zahmet koşabilsinler biraz. Ruhsuzluk sadece ondan değil mesela Arda'nın eskiden yüzü gülerdi hep, artık hiç gülmüyor. Üzücü :(
skibbe zamanında çok gol yiyorduk işte hatırlıyorsan. hatta sonra bülent geldi yediğimiz gol ortalaması düştü diye sevinenler oldu ama o zaman da gol atamıyorduk. kondisyonerle falan olacak işler değil bunlar abi zaten türkiye ligine gelen yabancılar o kadar koşacak olsa başka ligde oynar hede hödö amaaan uzar gider bu konu yatıyom ben :p
Sosyal ağlarda paylaş

bişey dicem de işsiz gibi bu kadar araştırma sebebiniz nedir yani bırakın patlarsa patlasın. gs yönetimi gs teknik heyeti düşünmüyor bu kadar elano neden oynayamıyor diye adam fotoğraflarla kare kare açıklama ihtiyacı hissetmiş.

fotoğraflardan çıkacak tek yorum elano nun bok olduğudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...