Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota - Hon Aradaki Farklar

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

e honda cok kısıtlı bi oyunda, blizzin uğrasıcağı bisey değil

Zaten uğraşmadıda. Hala bir sürü insan sırf Dota için Warcraft kuruyor. Ki ben pc oyunlarını bıraktığımda Dota ile tanıştım. O zamandandır pc oyunu oynuyorsam Dota sayesinde. Tabi burdakiler wow morp filan bahsediyorlar oyunlar konusunda daha tecrübeli ve bilgililer ama en azından zaman geçircek bi Dota vardı iyiki diyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

dota cok kısıtlı bi oyun, öle oturupta büyültücek bisi değil.

kısıtlı haklısın ama büyütülecek bi oyun.
popülerlik olarak counter strike, half-life için neyse dota da warcraft için odur. ha burdan blizz para yapmak istemesin, yapmak isteyen birileri çıktı zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Katılmıyorum Dota war3ü popüler yapan tek etken olmasada önemli etkendir sadece türkiyede değil.

Ama konu aradaki farklar. Karşılaştırma değil. Diceksinizki oda aynı yere geliyor. Şöyle söylüyeyim Dota oynayıpta ulan bu Hon'da sanki eksik yada evet eksik dediğiniz şeyler neler. Örneğin combolar çok karışık geliyor diyip açıklama getiremeyenler var. Banada çok karışık geliyor seçemiyorum heroları.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Ama konu aradaki farklar. Karşılaştırma değil. Diceksinizki oda aynı yere geliyor. Şöyle söylüyeyim Dota oynayıpta ulan bu Hon'da sanki eksik yada evet eksik dediğiniz şeyler neler. Örneğin combolar çok karışık geliyor diyip açıklama getiremeyenler var. Banada çok karışık geliyor seçemiyorum heroları.

mesela puppet masterın "Puppeteers Hold" skilline izin vericek bi oyun dinamği wc3'te yok. bunun gibi yenilikçi skillere izin vericek olması HoN'un en büyük artısı.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi güzel de, uzun süre dota oynadıktan sonra ilk defa hon oynasan bile adam gibi oynayabiliyosun, herolar aynı skiller aynı, item almak daha da basit. bi süre sonra zaten.
HoN da dota gibi tek düze olacak, dota veya hon oynadığının farkında bile olmayacaksın, map de aynı, stunla vur aoe "back" olayı değişmediği sürece grafikler sadece alışma sürecinde cezbedici. oyunlar değişmeyecek orası aşikar, sadece oynayan kitle devrediyo o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi level atladın işte ama HoN'daki gameplay warcrafttakinden çok daha akıcı (item kullanma vb. envai çeşit gameplay kolaylıkları). Ama çok fazla eksik hero var yani Dota'daki çeşni yok şuan oyunlarda. Oyunun betası bitiyor ama herolar açısından tamamlanmaktan çok uzak bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

iyi güzel de, uzun süre dota oynadıktan sonra ilk defa hon oynasan bile adam gibi oynayabiliyosun, herolar aynı skiller aynı, item almak daha da basit. bi süre sonra zaten.
HoN da dota gibi tek düze olacak, dota veya hon oynadığının farkında bile olmayacaksın, map de aynı, stunla vur aoe "back" olayı değişmediği sürece grafikler sadece alışma sürecinde cezbedici. oyunlar değişmeyecek orası aşikar, sadece oynayan kitle devrediyo o kadar.

meta game aynı değil dotayla hon un alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...