Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cuce said: e honda cok kısıtlı bi oyunda, blizzin uğrasıcağı bisey değil Zaten uğraşmadıda. Hala bir sürü insan sırf Dota için Warcraft kuruyor. Ki ben pc oyunlarını bıraktığımda Dota ile tanıştım. O zamandandır pc oyunu oynuyorsam Dota sayesinde. Tabi burdakiler wow morp filan bahsediyorlar oyunlar konusunda daha tecrübeli ve bilgililer ama en azından zaman geçircek bi Dota vardı iyiki diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Oce4n said: Honda map editörü çıkartcaklardı o zaman harika bi oyun olcaktı hon. yok mu map editor? ben bi kere honda birinin yaptığı uyduruk bir map e girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Çalışmaları vardı baya eskiden, ama sonra ne oldu bilmiyorum retailden sonra yapcaz diye karar almışlar, paradır elbet sorun diye düşünüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 e zor bisi abi, developerın harita yapması baska bisi herkezin harita yapabilmesini saglıycak bi editor yapmak baska bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cuce said: dota cok kısıtlı bi oyun, öle oturupta büyültücek bisi değil. kısıtlı haklısın ama büyütülecek bi oyun. popülerlik olarak counter strike, half-life için neyse dota da warcraft için odur. ha burdan blizz para yapmak istemesin, yapmak isteyen birileri çıktı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 half life dm'in esamesi okunmaz pek, wc3 cıktığından beri her sene wcgde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben hl ile wc3 karşılaştırmıyorum, sadece dota ve cs bu iki oyunun popülerliğini tavan yaptıran fan map/mod'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bende onu diyorum iste, wc3'ün populerliğini doto tavan yaptırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yaptırdı da türkiyede sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ha yani evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Katılmıyorum Dota war3ü popüler yapan tek etken olmasada önemli etkendir sadece türkiyede değil. Ama konu aradaki farklar. Karşılaştırma değil. Diceksinizki oda aynı yere geliyor. Şöyle söylüyeyim Dota oynayıpta ulan bu Hon'da sanki eksik yada evet eksik dediğiniz şeyler neler. Örneğin combolar çok karışık geliyor diyip açıklama getiremeyenler var. Banada çok karışık geliyor seçemiyorum heroları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Oce4n said: dotada mh var. honda yok. var var düştü oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 spompas said: Oce4n said: dotada mh var. honda yok. var var düştü oda ss or it didnt happen diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cüce doğru demiş. Tek harita var anca hero eklersin napıcaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Buddha said: Ama konu aradaki farklar. Karşılaştırma değil. Diceksinizki oda aynı yere geliyor. Şöyle söylüyeyim Dota oynayıpta ulan bu Hon'da sanki eksik yada evet eksik dediğiniz şeyler neler. Örneğin combolar çok karışık geliyor diyip açıklama getiremeyenler var. Banada çok karışık geliyor seçemiyorum heroları. mesela puppet masterın "Puppeteers Hold" skilline izin vericek bi oyun dinamği wc3'te yok. bunun gibi yenilikçi skillere izin vericek olması HoN'un en büyük artısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 iyi güzel de, uzun süre dota oynadıktan sonra ilk defa hon oynasan bile adam gibi oynayabiliyosun, herolar aynı skiller aynı, item almak daha da basit. bi süre sonra zaten. HoN da dota gibi tek düze olacak, dota veya hon oynadığının farkında bile olmayacaksın, map de aynı, stunla vur aoe "back" olayı değişmediği sürece grafikler sadece alışma sürecinde cezbedici. oyunlar değişmeyecek orası aşikar, sadece oynayan kitle devrediyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Abi level atladın işte ama HoN'daki gameplay warcrafttakinden çok daha akıcı (item kullanma vb. envai çeşit gameplay kolaylıkları). Ama çok fazla eksik hero var yani Dota'daki çeşni yok şuan oyunlarda. Oyunun betası bitiyor ama herolar açısından tamamlanmaktan çok uzak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Rasmon said: iyi güzel de, uzun süre dota oynadıktan sonra ilk defa hon oynasan bile adam gibi oynayabiliyosun, herolar aynı skiller aynı, item almak daha da basit. bi süre sonra zaten. HoN da dota gibi tek düze olacak, dota veya hon oynadığının farkında bile olmayacaksın, map de aynı, stunla vur aoe "back" olayı değişmediği sürece grafikler sadece alışma sürecinde cezbedici. oyunlar değişmeyecek orası aşikar, sadece oynayan kitle devrediyo o kadar. meta game aynı değil dotayla hon un alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar