Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Belki sıktım birz ama cvp gelmeyince tekrar sormak zorunda kalıyorum. 1-UO ile birlikte mmtask die birşey çalışmakta.Bu nedir,virüs veya spy değil emin oldum taramalarla,ancak UO oynarken bağlantı çok fzla kopuyor normale göre,bu nedir,normal midir? 2-UO oynarkene yine ayarladığm macro tuşları sabit durmuyor her girişimde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum ve deli oluyorum bu normal midir?bir yolu yok mudur? 3-Razor heryerde lafı geçiyor,nedir ne değildir?program mıdır,nasıl çalışır,ne işe yarar?sanırm bazı kolaylıklar sağlıyormuş yni ben blacksmith kasmak istiyorum diyelim sürekli basmak yerine razor ingot bitene kdr yapıyormuş,valla süper olur.biri icq,msn veya p.m. den bna anlatabilirse çok ii olur. sorularım ve sorunlarım bu kadar şimdiden teşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 gerçekten cevaplayacak biri mi yok?yoksa cvplamak çok mu zor geliyor? lütfen lütfen lütfen..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 1: mmtask windowsun şeyidir, zararı yoktur. 2:Macroları ayarlama olayını bilmiyorum, ama çıkarken oyundan log out'a basarak çık 3:Razor, çok kullanışlı bir araçtır, macro falan konusunda manyak işe yarar, reglerini falan gösterir, htpp://www.runuo.com/razor/ adresinden elde edebilirsin, ama net framework 1.1'i istiyor, önerim beta 15'in yerine beta 14'ü yüklemendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oyunu bozmayayım razor yükleyecem derken çnkü CDsi yok oyunun yni arkadaşta almam imkansız.. öyle bir durum olur mu?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Makro problemin icin; makrolar tablosundaki listeden save desktop'u kullanarak makrolarinin kaybolmasini engelleyebilirsin.[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 tamam teşekkürler. net framework hangi sürümü yni birkaç tane var hangisi link verebilir misiniz?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 www.mirosoft.com'dan .net framework 1.1 redistributable package diye aratabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 win update ' e gir orda türkçe sürümü var hem yapmadığın updateleride arada yaparsın ;)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 razor uoya bişey yapmaz, tamamdır yani, login cfgyi bir yere kopyala sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 saolun teşekkür ederim.[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yeni başlık açmadan burdan devam edeyim,razor ve net frame yükledim,neyse razor çalışıyor durumda ancak nasıl bağlanıcam,ayarları nedir bilmiyorum? ayrıca bs skilli kasarken kullanmak istiyordum nasıl macroyu ayarlicam ? ayarları nasıldır bu programın?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Nasıl bağlanacaksın: şimdi, razor'u aç, ordan 2d client / 3d clienti seç hangisi varsa sende, sonra remove encription'u checkle. Altta ip yerine paticiğin ip'sini, port yerine de 2593 yaz, sonra save default settings de. Gelişme:Macros bölümüne git, ordan new de, yaz bir isim, sonra ordan record'a bas, yapman gereken işlemi bir kere yap, gumplar da sayılır bunların içinde (menüler), sonra bitince stop yap. Daha sonra da loop'u checkle ve play'a bas o senin yerine yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çook teşekkür ederim yani oyuna başladığımdan beri bir gemi aldığımda sevinmiştim,bir de şimdi acaip,süper bir olay yani bu kdr kolaymıymış skill kasmak :P çok saolun tekrardan,bunun yanında başka neler yapabilirim bu razor ile?yazı rengini fln nasıl değiştirebilirim?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yazı rengi oyundan değiştiriliyor, razorla sadece sana görülen yazı rengi değiştiriliyor sanıyorsam, options'dan gir ultima online'da, göz gibi bir şey var, onu seç, çubuğu aşağı kaydır ve speech color'dan seç... Razor her işe yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar