kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 troll görmedim ben topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: TROLLING IS A ART A ne lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Çıkmadan silseydi ya mesajdaki numarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 işte onun olayı o, sen devam et öss yada adı artık her neyse ona çalışmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 para alcam devlet babadan lan , başlıyorum yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Benmi öss ne alaka lan :D Sınıfta kalıyorum keşke çalışma isteği olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bugün taksime gitseydin. Bu arada artık lauren birine ayar veremez, ayar verirse intikam olarak sevgilisinin numarasının inciye yazılması riski var. 4chan de olur @Buddha: Sana değildi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 elim melim kırılır bişi olur. seneye gideriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kirletmeyin su bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 it, kopuk dolmus forum, serseriler, cikin sokakta cop karistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nileppezdel said: TROLLING IS A ART kimse atlamamış yalnız. fail ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 codename_curse said: nileppezdel said: TROLLING IS A ART A ne lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Aa sen atlamışsın bilmeden, fail ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 vay be hayatımda ilk defa nilepi savundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yörünge dışı sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Lauren said: arkadaşlar kendinize gelin. gamze benim sevgilim, buraya üye olmasını söyledim yazması için. trollenme ihtimali aklıma gelmişti ama terbiyesizlik yapılacağı hiç aklıma gelmemişti. gamze'nin cep teli vermesi de yanlış tabii. neyse. rica ediyorum biraz aklınızı başınıza devşirin. abi inananlar olmuş ama çok başarısız bi troll lütfen (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 foto görebilir miyiz gamzes? pisiciklerin fotusunu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yahu cok rica ediyorum civitmayin, yani bu kadar civitmayin evet cep tel ve gamze nette hangi ortamda bir araya gelirse gelsin troll ususur, kabulum; ama biz de guya eli yuzu duzgun seviyeli bir ortam olma iddiasindayiz. e niyet ortada, gayet acil durum, gamzes de guvenmis bu seviye iddiamiza ki cekinmeden yazmis bilgilerini tadini kacirmayin iki troll yapacagim, uc gulup kendimce prim yapacagim diye aksama dogru temizlik yapip, sirayla bolumden banleyecegim topicin yarisini ama simdilik gamzesin yazdigi noyu gizliyorum, pmden ulasirsiniz kendisine kedilerle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: mayis ayindayiz ve ortalik yavru sokak kedisiyle kayniyor. yuva falan da istedikleri yok. sokak onlarin yuvasi. olenler olur yasayanlar buyur gider. sitede o kadar çok yavru kedi var ki şu anda..o kadar duyarsızlaştım ki.. fistana hak verdim "adı üstünde sokak kedisi" dedim.. kedi dediğin daha çabuk alılıyor ortama +bonusla geliyor köpek desen onlarda biraz sıkıntılı işte durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 site dediğim bildiğin insnaların yaşadığı site troll yaşam alanı değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 şu topikte kimse komik olmadığı gibi bariz rezillik yaptığınız. nefr'e de +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bir de trolden en çok ağlayan nilepin başlatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 İşinize gelince siz de troll karşıtı oluyorsunuz bak :) Şu forumun kullanıcı profilini bilmeden ilk mesaja kız olduğunu belli edip bi de numarasını yazması komik. Kimse kusura bakmasın yani. Çeşit çeşit insan var, yazılır mı telefon numarası öyle? Hadi flame on, bana laf sokup kendinizi tatmin edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 işime gelen ne? herkes burdaki formatı bilmek zorunda değil, yazmıştır google'a kedi-köpek- hayvan diye bu sitede çıkmıştır o da buraya da topik açmıştır yardım alabilmek için ne var bunda. telefon numarasını yazmak biraz fazla samimice evet, fakat abartmışsınız baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 İşte bi daha öyle bir hareket yapmaz. Eğitim bu da bi yerde. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hani. Hayır ya kız inciye yazmış olsaydı numarasını? En azından burda sadece netten trollendi, en azından bildiğimiz kadarıyla. İncide ne olurdu düşünemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar