Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 SOKAK KEDİSİ YAVRUSU YUVA ARIYOR

gamzes

Öne çıkan mesajlar

Lauren said:

arkadaşlar kendinize gelin. gamze benim sevgilim, buraya üye olmasını söyledim yazması için. trollenme ihtimali aklıma gelmişti ama terbiyesizlik yapılacağı hiç aklıma gelmemişti. gamze'nin cep teli vermesi de yanlış tabii.

neyse. rica ediyorum biraz aklınızı başınıza devşirin.

abi inananlar olmuş ama çok başarısız bi troll lütfen (td)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu cok rica ediyorum civitmayin, yani bu kadar civitmayin

evet cep tel ve gamze nette hangi ortamda bir araya gelirse gelsin troll ususur, kabulum; ama biz de guya eli yuzu duzgun seviyeli bir ortam olma iddiasindayiz. e niyet ortada, gayet acil durum, gamzes de guvenmis bu seviye iddiamiza ki cekinmeden yazmis bilgilerini

tadini kacirmayin iki troll yapacagim, uc gulup kendimce prim yapacagim diye

aksama dogru temizlik yapip, sirayla bolumden banleyecegim topicin yarisini ama simdilik gamzesin yazdigi noyu gizliyorum, pmden ulasirsiniz kendisine kedilerle ilgili
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

mayis ayindayiz ve ortalik yavru sokak kedisiyle kayniyor.
yuva falan da istedikleri yok.
sokak onlarin yuvasi.
olenler olur yasayanlar buyur gider.

sitede o kadar çok yavru kedi var ki şu anda..o kadar duyarsızlaştım ki.. fistana hak verdim "adı üstünde sokak kedisi" dedim.. kedi dediğin daha çabuk alılıyor ortama +bonusla geliyor

köpek desen onlarda biraz sıkıntılı işte durum
Sosyal ağlarda paylaş

İşinize gelince siz de troll karşıtı oluyorsunuz bak :)

Şu forumun kullanıcı profilini bilmeden ilk mesaja kız olduğunu belli edip bi de numarasını yazması komik. Kimse kusura bakmasın yani. Çeşit çeşit insan var, yazılır mı telefon numarası öyle? Hadi flame on, bana laf sokup kendinizi tatmin edin.
Sosyal ağlarda paylaş

işime gelen ne?

herkes burdaki formatı bilmek zorunda değil, yazmıştır google'a kedi-köpek- hayvan diye bu sitede çıkmıştır o da buraya da topik açmıştır yardım alabilmek için ne var bunda.

telefon numarasını yazmak biraz fazla samimice evet, fakat abartmışsınız baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...