Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya şimdi bu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Soruyu soran arkadaş bizle oynamıyor bildiğim kadarıyla.
O yüzden engelli olimiyatı seviyesindeki pati oyunları doğru kaynak olmaz bence.

ahahaha engelli olimpiyatları pati oyunları içim daha uygun bir tanım olamazdı :D
Mesaj tarihi:
Bende giremiyorum ne zamandır oyuna iş güç. Bugunlerde giricem kan dökülecek :D

Pati oyunları iyidir. Ama Psr Kdr filan kasmıyorsan eğer. Zaten kasmada psrı çok düşürme oyunlara alsınlar yeter. Zaten şu stats olayı yüzünden Ks ler havada uçuşuyor. Yada herkes çok agresif olabiliyor Pub oyunlarda. Biri bir hata yaptımı adama demekdikleri kalmıyor :D Adamın çevirme ihtimali yükseksede sinir oluyor oyundan kopuyor :D O yüzden tanıdıklarla oynamak en güzeli.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bende giremiyorum ne zamandır oyuna iş güç. Bugunlerde giricem kan dökülecek :D

Pati oyunları iyidir. Ama Psr Kdr filan kasmıyorsan eğer. Zaten kasmada psrı çok düşürme oyunlara alsınlar yeter. Zaten şu stats olayı yüzünden Ks ler havada uçuşuyor. Yada herkes çok agresif olabiliyor Pub oyunlarda. Biri bir hata yaptımı adama demekdikleri kalmıyor :D Adamın çevirme ihtimali yükseksede sinir oluyor oyundan kopuyor :D O yüzden tanıdıklarla oynamak en güzeli.

aynen abi geçen bi chronos oynadım, tamam iyi oynayamadım pek ama kill'im death'ten yüksekti en azından sdfg bi de ulti ile takım arkadaşlarımı mağdur etmedim. kaçıp canını kurtarmak üzere olan herolara teleportla gömçürdüm kaç kere, hatta oyunu da kazandık, ama demedikleri laf kalmadı chronos noob chronos sucks chronos leave this game forever hede hödö.

hatta chronos'u aldığım anda sıçtılar ağzıma, vay efendim niye tank almadın? çok biliyosanız siz alın lan itler. hayır bilmiyorumki tank oynamayı herkes bi artis anasını satim.
Mesaj tarihi:
sd oyunlarda swap istediginde baskasının herosunu senden isteyenler var asdas bide kavga ediyorlar yani neden tb yi vermedim noob hani swap atiyorduk diyor. nefes almasi haram yani bildigin idiot adam.
Mesaj tarihi:
sloth said:

cast i cancel etme olayı control menusune eklenen bi yenilik. önceden sadece hold vardı şimdi cancel and hold gibi bi olay eklendi.

nasıl yapılıyor abi bu olay. bıktım stun'dan sonra ulti atmaktan.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Hareket ederek o skilleri engelleyemezsin
valk un arrowunda felan forced cast time var.
S ye basman lazım attıktan sonra durdurabilmek için.

Abyssal skull ve lifesteal stacklenir ama anlamsız
%15 ekstra lifesteal almak yerine %15 dps kasmak daha mantıklı bir hareket olur.

durum 1 -)(%15 ls) 100 dmg / 15 life steal

durum 2 -)(+%15 dps) 115 dmg / 17.25 life steal

durum 3 -)(+%15 ls) 100 dmg / 30 life steal.

durum 3'te bonuslar da cabası.

Kime hangisi uygun geliyorsa artık.

-

Ayrıca Glacius ile mid çok çok zor. Yok öyle ezerim mezerim , kan alırlar valla. O tın tın atak animasyonuyla yaparsınız siz last hit :)
  • Yeni Oluştur...