BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ve depatmanımdan kimse yok.. bugün galiba tatildi.. dün akşam iş çıkışı happy-hour yapılmasından anlamalıydım belkide.. hoş daha önce de başıma geldi.. okulun ilk iki dersine gitmediğim o lise 2 döneminde evden çıkmıştım kar yağmaya başlamıştı (sabah haberlerini takip etmek de yok hani) ve okula gittiğimde okulun tatil olduğunu öğrenmiştim.. gelmişken çalışayım bari napayım yarım saate çıkarım evime giderim :( güncel: katkılarından dolayı codename_curse e teşekkürlerimizi iletiyoruz bu plaketi ona ithaf ediyoruz o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 çalış çalış, işleyen demir pas tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 işteyim olacak o. belirteyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ne iş yapıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ürün geliştiricisiymişim.. proleter coder tayfası gelmiyormuş cumartesi biz geliyormuşuz, öyleymiş hatta ben daha iyi geliştirdiğimden tatilde de geliyorum.. sözde part time dı bu iş haftada 3 gün gelecektim lol neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 boşver abi o zaman, yörü evine tatilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 işteyim ve tatil değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Home office çalışıyorum, tatil günüm, ona rağmen müşterinin teki 10 da arayıp uyandırdı beni, ailemin evindeyim, 1 mayıs dışarı çıkamıyorum, evde mevlüt mü ne pipim bişi var, birazdan binlerce yaşlı kadın akın edicek evime, en az 14:00 a kadar odamda tıkılıyım, çoluk çocuk, velet, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Evde tanımadığın ufak veletlerin varlığı kadar rahatsız edici bişi yok benim için ya. Bazısı çok tatlı oluyor oturtuyorum pc başına işte netten basit oyun falan açıyorum da, bazısı illallah dedirttiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 hayır işin kötüsü, bilgisayar çalışmıyo ayapına da yatamıyorum, hayvan gibi fan sesi var. öyle böyle değil yani. laptopum da bozuk zaten. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Çok ses çıkıyor onu yapmaya çalışıyorum desen yemezler mi? afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar