Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ve depatmanımdan kimse yok.. bugün galiba tatildi.. dün akşam iş çıkışı happy-hour yapılmasından anlamalıydım belkide.. hoş daha önce de başıma geldi.. okulun ilk iki dersine gitmediğim o lise 2 döneminde evden çıkmıştım kar yağmaya başlamıştı (sabah haberlerini takip etmek de yok hani) ve okula gittiğimde okulun tatil olduğunu öğrenmiştim..

gelmişken çalışayım bari napayım yarım saate çıkarım evime giderim :(

güncel: katkılarından dolayı codename_curse e teşekkürlerimizi iletiyoruz bu plaketi ona ithaf ediyoruz o/
Mesaj tarihi:
ürün geliştiricisiymişim.. proleter coder tayfası gelmiyormuş cumartesi biz geliyormuşuz, öyleymiş hatta ben daha iyi geliştirdiğimden tatilde de geliyorum.. sözde part time dı bu iş haftada 3 gün gelecektim lol neyse
Mesaj tarihi:
Home office çalışıyorum, tatil günüm, ona rağmen müşterinin teki 10 da arayıp uyandırdı beni, ailemin evindeyim, 1 mayıs dışarı çıkamıyorum, evde mevlüt mü ne pipim bişi var, birazdan binlerce yaşlı kadın akın edicek evime, en az 14:00 a kadar odamda tıkılıyım, çoluk çocuk, velet, meh.
Mesaj tarihi:
Evde tanımadığın ufak veletlerin varlığı kadar rahatsız edici bişi yok benim için ya. Bazısı çok tatlı oluyor oturtuyorum pc başına işte netten basit oyun falan açıyorum da, bazısı illallah dedirttiriyor.
  • Yeni Oluştur...