fab Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 haber burada; http://www.ntv.com.tr/news/272984.asp[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 çüş lol habere bak :D[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Hey güzel allahım, insanlara akıl verirken bu telekomdakileri neden unuttun ya?. :D[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Abi Gemi fiber optik kabloya takıldı ne demek ya? oha falan oldum ben sımdı ama.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 heuheue -alo iyi akşamlar hatlarda bi sorun mu var,açamıyorum hiç bi siteyi -gemü takuldu gardeşimm fibergotik gablolara yohhh intarnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hehe demir atma ihtimalini düşünmediniz tabi :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tamamen sallamasyon bi haber. kablo suyun altında dipte olur akıl var mantık var yüzen kablo mu olur. zamane kabloları bunlar aslında belki de yüzeni çıkmıştır.[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 demir takılmış zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ehehe olaya bak ya, bahtsız bedevilik bizimkisi[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 abi kablo döşerler hızları neden düşürürler ? sanki karayou inşa ewdiyorsunda rahat çalışmak için 1 şerit kısıyorsun abi gemi takılmış varmı ötesi ya GEMİ BE gemi ulan deprem olur kablo gider anlarım çatlak olur kablo yarılır anlarım köpek balıkları downloadları beğenmez kabloları parçalar anlarım gemiye ne oluyor be[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 izmir karşıyakadayim ben oyun disinda bi yavaslik farkedemiyorum daha dogrusu oyundada loss war pingler duzgun[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu superonlineın koçnetin kendi kablolarımı var yoksa internet telekomdan mı satın alıyorlar? eğer telekomdan alıyolarsa köt üstü oturduğumuzun resmidir.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kablo döşerken hızlar şundan düşer; mevcut bir hat düşünün, bu hattın kapasitesini arttırmak için kapasitesi daha yüksek kablo ile değiştirmeleri gerekiyor mevcut olanı, yanına ek bile yapacak olsalar bu hattın bağlı olduğu santrallerde donanım eklemeleri oluyor bir de bu işleri yaparlarken o hattı komple devde dışı bırakıp onun üzerindeki yükü diğerlerine aktarıyolar o zaman da böyle yavaşlamalar oluyor işte, olayın otobanda bir şeritte asfalt yenileme çalışması yapmaktan hiçbir farkı yok yani ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Evet aynen öle arkadaş doğru solemıs .[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 gemi he? yuh ya..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 demir atmis gayet normal bisey, telekom naapsin bahtsiziz iste ulke olarak[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 benim bağlantım düzeldi bu olaydan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 abi gidip de nası isabet ettirir demirini bizim kablomuza hey Yarabbim hadi onu geçtim ztn böle bi olasılığa karşı üstü apaçık olmamalı o kablonun üstü dayanıklı bi mekanizmayla kapatılmış olmalı herifler bi çaba harcayıp adam gibi yapsalar bi daha böle problemlerle karşılaşmicaklar ama işte anlatamıosun ki tt ye[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben de halen problem devam ediyor ve sadece yurtdışı değil, türk siteleri bile açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 öldü yurt dışı msn e zor bağlanıyorum yau offs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 telekomun sayfasına girerseniz su mesaj cıkıyor; Fransa İngiltere arasındaki fiber optik kablo probleminden dolayı TTnet yurtdışı çıkışlarının 2.8/2.5 Gbps kapasitesi ile hizmet verilmektedir. bu bahsettigi kapasite 16/04/2004 tarihinde telekomun hizmet vermeye basladıgı kapasitenin yarısı.[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yeter artık! bıktım valla bu kablolardan, böle interneti de böle kabloyu daaa ..........[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lol,rezalet ötesi bendede şu an.. hotmaili açamıyorum?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Vay vay ne cabuk unuttunuz cıkışlarmızın süründüğü bir kaç ay önceki hallerini falan. :) Yatın kalkın buna şükredin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hiç şükredilecek bir durum yok valla şöyle telekom yetkililerinin gebermesine yol açacak bi hastalık olsa keşke bizde temelli kurtulsak eski kafalı denyo bürokratlardan, yöneticilerden[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar