sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bir süredir reklamı dönüyordu amerikanya televizyonlarında. bugün başladı. ilginç bir konusu var diyecem ama açıklaması da zor konuyu. 8 sene boyunca birinin ortadan kaybolduğu ama 7 senedir hiçbir suçun işlenmediği kasabada yeni bir cinayet işleniyor. esrarengiz mistik bir 'evil' olayı var, 7 senedir yatışmış durumdayken yeniden hortluyor. kasabanın şerifi deliriyor falan. bazı sahneler çok yapmacık geldi ilk bölümde ama ABC dizilerini takip etmeye değiyor genelde. elemanlar iyi iş çıkarıyorlar. Sloganı: "Don't let the name fool you" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 izledim ilk bölümü. 1 sezon bilemedin 2 sezon yapıp güzelce toparlarlarsa konuyu daha iyi olur. zaten hikaye olarak öyle 3-4 sezon gidecek birşey yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Eastwick vardı yine ABC'den. Bu da onun gibi ilk sezonu bitmeden bileti kesilecek birşeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 güzel gibi duruyor. bunun gibi korku-gerilim temalı başka dizi ar mı önerilebilinecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 harper's island korku, gerilim. cinayet teen slasher dizisi işte tam. gayet klişe ama izlettiriyor kendini. zaten 1 sezon planlanmış 13 bölümlük bir dizi. herşeyi bi sonuca bağlayıp bitiriyor. her bölüm 1 veya daha fazla kişi kesin ölüyor. tavsiye ederim izlemediysen. zaman geçirmelik baymayan bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ikinci bölüm çıkmış bu sırada bu sırada Masters of Horror çektim ama kesmedi sanki... ilk 4 bölümü izledim sadece o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 millet paso kafasını yaşıyor sandıydım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Archangel_ said: millet paso kafasını yaşıyor sandıydım bende wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 happy town adamlar mutlu itşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aahaha yok yav. güzel gerilim olcak diye umud ediyoruz. bide Sam Neilli Hannibal'i oynayabilirmiş bu dizide anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 dört bölüm yayınlanmış şimdiye dek ve rating nedeniyle bir ara verilmiş sanırım, ilk bölümü de az önce izledim ben ki iyiydi yani. sam neill de oldukça yakışmış diziye ve "the blue door" diyince direkt in the mouth of madness'daki şu sahne geldi aklıma; did i ever tell you my favorite color is blue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 3 olması lazım. Güzeldi ama çoksönük kaldı pek geremedi insanları... Şu an adam gibi gerilim temalı bir dizi devam etmiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 en son 4. blüm yayınlandı dündü sanırım. iptal edildi dizi. ama bence fena değildi. ayrıca nasıl bi iş anlamıyorum dizi daha 2. bölümden sonra iptal edildi. ulan 2. bölümde karar vereceksen neden çekiyorsun nasıl bi mallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 iptal edildi mi edilmedi mi bilmiyorum ama 5. bölüm de yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar