Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 vaniLLe said: ben orda 0ne'a gönderme yaptim gencler. kendisinin this site is bored gibi bir lafi vardi. yalnız bende böle şakalar yapıyodum falanda öğrendim ki one kardeşimiz vefaat etmiş. hani ne kadar komik olursa olsun şu duyarlılığı koruyalım. toprağıda bol olsun. hani ok komik falanda saygı biraz vanille hanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tamam iste ben de onun anisina gönderme yaptim. rahmetli cok güzel ingilizce konusurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 memoryıl yapalım. foto koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 gerçekten fristayl mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ayıp oluyor ama günahı bana olmadığı için. ben uyarıyı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Vingthor said: ayıp oluyor ama günahı bana olmadığı için. ben uyarıyı yaptım bana da değil lan proxyden giriyorum nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 allahtan kaçamazsın o heryerde. adam wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 turkcell kullanıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Werewolf said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Vingthor said: vaniLLe said: ben orda 0ne'a gönderme yaptim gencler. kendisinin this site is bored gibi bir lafi vardi. yalnız bende böle şakalar yapıyodum falanda öğrendim ki one kardeşimiz vefaat etmiş. hani ne kadar komik olursa olsun şu duyarlılığı koruyalım. toprağıda bol olsun. hani ok komik falanda saygı biraz vanille hanım. oha cidden mi? kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Werewolf said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 subzero ne alaka lan peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ardeth said: Vingthor said: vaniLLe said: ben orda 0ne'a gönderme yaptim gencler. kendisinin this site is bored gibi bir lafi vardi. yalnız bende böle şakalar yapıyodum falanda öğrendim ki one kardeşimiz vefaat etmiş. hani ne kadar komik olursa olsun şu duyarlılığı koruyalım. toprağıda bol olsun. hani ok komik falanda saygı biraz vanille hanım. oha cidden mi? kötü olmuş yok ya attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SDFLMFDSASDFASMDASDKNFASDASDFASDFASDASDDSAFASD KOLA PÜSKÜRTTÜM ASDFFASDFASDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ciddi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 charmender olsaydı burayı yakardı edit:böyle mi yazılıyor du ye a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Vingthor said: Ardeth said: Vingthor said: vaniLLe said: ben orda 0ne'a gönderme yaptim gencler. kendisinin this site is bored gibi bir lafi vardi. yalnız bende böle şakalar yapıyodum falanda öğrendim ki one kardeşimiz vefaat etmiş. hani ne kadar komik olursa olsun şu duyarlılığı koruyalım. toprağıda bol olsun. hani ok komik falanda saygı biraz vanille hanım. oha cidden mi? kötü olmuş yok ya attım oha! naaptınız ya. tamam beni öldürmek isteyen çok da daha ölmedim. en fazla şehit olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar