Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winning eleven 7 turnuvası...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 28 Temmuz 2004 02:21 tarihinde demiş ki:
maçlarda ortağım 1.90'lık dev adam fizboz da yardım ediyo organizasyona. burada da sen yardım et =)

tamam o zaman hmmm ne zaman olsun

1 temmuz pazar 5-9 falan arasında yapalım ?

arcane'cim gözüne mi sokim yoksa göZüne mi =)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sen hem temmuzun 28inde "hadi beyler 1 temmuzda yapalım" de bi de millete gözüne mi sokiim falan de..ayıp sabo bey ayıp
4 Agustos çar$amba saat 16dan sonra yapalım bence
Mesaj tarihi:
harbi artık yapalım bu hafta içi her gün her saat olabilir yeter ki bir saat yazın. çarşamba 16 olursa anında ordayım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
Benim için en kötü günü seçtiniz =). 18:45'den sonra olmazsa gelemem de ayarlayın gidin bari. Lanetlendik sanki ya; buluşulamıyo =)...

[Bu mesaj Spyro tarafından 03 Ağustos 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bugün 14.30-15.00 civarlarında

arcane
ben
jankis
eshreff

winning pasajında olacağızdır. aksu bilgisayarcı'nın yanındaki dükkanda olma ihtimalimiz en yükseğidir. gelenleri bekleriz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok orada arcane den sonra en kötü(şanssız) oynayan bendim.
hala şanssız olduığuma innanıyorum. Sabo ise bütün maçları aynı taktikle alarak takdirimi kazandı. Kimse shevchenkoyu durduramadı bende we8 de sakatladım :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
aa ben burayı yeni görüyorum hehe
sabonun tartışılmaz üstünlüğü vardı onun dışında arcane bi kere yendi beni diye hatırlıyorum
gerisi eşitlik ben, jaan ve eshreff arasında

tabi everton a 4-0 la çaktığım perde arkasında kalmasın eshreff efendi hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
hayatımın en kötü winning performansını sergiledim.döneri winningten önce yesem tahminen böyle olmazdı..[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz...
  • Yeni Oluştur...