sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: LvL_Sabo, 28 Temmuz 2004 02:21 tarihinde demiş ki: maçlarda ortağım 1.90'lık dev adam fizboz da yardım ediyo organizasyona. burada da sen yardım et =) tamam o zaman hmmm ne zaman olsun 1 temmuz pazar 5-9 falan arasında yapalım ? arcane'cim gözüne mi sokim yoksa göZüne mi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sen hem temmuzun 28inde "hadi beyler 1 temmuzda yapalım" de bi de millete gözüne mi sokiim falan de..ayıp sabo bey ayıp 4 Agustos çar$amba saat 16dan sonra yapalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kitlicem az kaldı :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 harbi artık yapalım bu hafta içi her gün her saat olabilir yeter ki bir saat yazın. çarşamba 16 olursa anında ordayım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 evet beyler yarın yapıyo muyuz kaç kişi var ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Benim için en kötü günü seçtiniz =). 18:45'den sonra olmazsa gelemem de ayarlayın gidin bari. Lanetlendik sanki ya; buluşulamıyo =)... [Bu mesaj Spyro tarafından 03 Ağustos 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bugün 14.30-15.00 civarlarında arcane ben jankis eshreff winning pasajında olacağızdır. aksu bilgisayarcı'nın yanındaki dükkanda olma ihtimalimiz en yükseğidir. gelenleri bekleriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 şimdi çıkıyorum evden umarım orada olursunuz o saatte.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 winning eleven kralı kimmiş söyleyebilir mi biriniz =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sonuçları alalım ? kim yendi kim koydu hehe :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 kimse mesaj yazmadıgına göre berabere kalmış hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 yok orada arcane den sonra en kötü(şanssız) oynayan bendim. hala şanssız olduığuma innanıyorum. Sabo ise bütün maçları aynı taktikle alarak takdirimi kazandı. Kimse shevchenkoyu durduramadı bende we8 de sakatladım :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 kadıköyde bahonun orada var ps2 cafe cafenetin karşısında orada oynuyorum genellikle tvler iyi durumda ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aa ben burayı yeni görüyorum hehe sabonun tartışılmaz üstünlüğü vardı onun dışında arcane bi kere yendi beni diye hatırlıyorum gerisi eşitlik ben, jaan ve eshreff arasında tabi everton a 4-0 la çaktığım perde arkasında kalmasın eshreff efendi hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hayatımın en kötü winning performansını sergiledim.döneri winningten önce yesem tahminen böyle olmazdı..[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar