Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winning eleven 7 turnuvası...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

tamam cumartesi saat kaçta kadıköyün neresinde buluşacağımızı da belirlerseniz süper oalcak. Herhangi bir ps2 kafeyi basarız :) kalabalık sorun yaratmaz. gelcek olanlar yazsında en azında sayımızı bilelim. ben mesela arkadaşımla gelcem.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

harbi bir de o sorun var. ben mesela analogdan oynarım ve bir çok yerde analog bozuk olabiliyor. şöle kadıköydeki ps2 kafeleri ii bilen biri varsa sölesin. saat olarak da 16:00 dan aşağı olmasın diyorum. (sıcakta çekilmez valla kadıköy)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi bi saat yer belirleyelim herkes ona göre geliyorum gelmiyorum desin. yoksa herkes "bana şu gün uyuyo" diyince ortada kesin bişey olmuyo[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

maçlarda ortağım 1.90'lık dev adam fizboz da yardım ediyo organizasyona. burada da sen yardım et =)

tamam o zaman hmmm ne zaman olsun

1 temmuz pazar 5-9 falan arasında yapalım ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

yaa iyide ben halı saha maçlarına gelen bir değilim. hayır becerebilsem geliyim diyecem sornada toplucana winning oynarız.
bu arada winning eleven 8 in çıkış tarihi 5 ağustos olarak gözüküyor doğru mu?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 28 Temmuz 2004 02:41 tarihinde demiş ki:
yaa iyide ben halı saha maçlarına gelen bir değilim. hayır becerebilsem geliyim diyecem sornada toplucana winning oynarız.
bu arada winning eleven 8 in çıkış tarihi 5 ağustos olarak gözüküyor doğru mu?

yok 8 ın 2005 de cıkması lazım en azından ben ole hatırlıyorum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...