kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oynatmıyorum hadi bakalım bölüm benim değil mi :D ;) keşke bende aynı şehirde olsamda katılabilsem turnuvalara :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cuma farketmezde yarın sonucta bu saatden sonra fazla dam toplanmaz cumartesıye sole en azından 6 kısı fılan olalımda[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cuma olmasın, cuma yarın, yarın uyicam cumartesi olsun.hatta zahmet olmazsa bana önceden bi telefon da şeyettirin.akayım kadıköye.oynayalım.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tamam cumartesi saat kaçta kadıköyün neresinde buluşacağımızı da belirlerseniz süper oalcak. Herhangi bir ps2 kafeyi basarız :) kalabalık sorun yaratmaz. gelcek olanlar yazsında en azında sayımızı bilelim. ben mesela arkadaşımla gelcem.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 walla saat de farketmez koyun bı saat de ps2 cafe lerdekı pad ler cok dandık ya cogu tusu bozuk oluyor onu nası etcez ıcınızde tanıdık bı yer olan warmı ıyı pad lerı verebılcek :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 harbi bir de o sorun var. ben mesela analogdan oynarım ve bir çok yerde analog bozuk olabiliyor. şöle kadıköydeki ps2 kafeleri ii bilen biri varsa sölesin. saat olarak da 16:00 dan aşağı olmasın diyorum. (sıcakta çekilmez valla kadıköy)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 he bıde kendım getırebılırım ıste bırının tanıdıgı warsa ıyı olur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Winning Eleven'ın Pc versionunun multisi var mı yada nasıl ayarlanıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 biraz üstte kalsında okuyun bari.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yattı herhalde yarında olmayacak bu ıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 banada öle geliyor kimse mesaj atmamış yaa kardeşim haftaya tatile çıkyıorum yapmayın şöle şeyler.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben zaten kadıköydeyim arkadaşlar şu anda çıkıp 15 dakkada ps2'ciye gidebilirim yani =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben bugun geldım kadıyada keske bulusma ayarlansaydı nese[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 adam gibi bi saat yer belirleyelim herkes ona göre geliyorum gelmiyorum desin. yoksa herkes "bana şu gün uyuyo" diyince ortada kesin bişey olmuyo[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 iyi işte belirle sabo, maçlardan sonra winning işine de girerek organizasyon sorumlumuz ol deneyimlisin bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 maçlarda ortağım 1.90'lık dev adam fizboz da yardım ediyo organizasyona. burada da sen yardım et =) tamam o zaman hmmm ne zaman olsun 1 temmuz pazar 5-9 falan arasında yapalım ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yaa iyide ben halı saha maçlarına gelen bir değilim. hayır becerebilsem geliyim diyecem sornada toplucana winning oynarız. bu arada winning eleven 8 in çıkış tarihi 5 ağustos olarak gözüküyor doğru mu?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sabo beni sokma vallahi beceremem bu işleri :D ben diyorum ki geç saatte olsun ki ben de gelebileyim.hem hava da serin olur hehe. gerçi ben her türlü ayarlanıp gelmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Jaan, 28 Temmuz 2004 02:41 tarihinde demiş ki: yaa iyide ben halı saha maçlarına gelen bir değilim. hayır becerebilsem geliyim diyecem sornada toplucana winning oynarız. bu arada winning eleven 8 in çıkış tarihi 5 ağustos olarak gözüküyor doğru mu? yok 8 ın 2005 de cıkması lazım en azından ben ole hatırlıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 5 ağustosta çıkacak evet.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 wallamı oh zuper[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Eee ? Uyuyosa millete, bu Cumartesi veya Pazar yapalım mı artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Abicim ben stress e girdim oynayacaksanız oynayın artık :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 e kimse uğrayıp geliyorum falan demiyo ki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 davet eden de yok ki gelelim :D[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar