Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ÖLÜM TAKIMI vingthor(c) revenah(lyrent) cuce phyx werewolf dynun reksa TAKIM 6 Takim 6 1. Maskari 2. Dart 3. Utterable 4. BonePART 5. Bittus -------------- 6. Diamor 7. Smoke 8. Sharky kasıntı topiksiz bir takımla karşılaştığımız mutluyuz. kardeş takım olarak düşünüyorum bu takımı fakat malesef çok kötü ezeriz gibi geliyor. yani elimde değil. aslında elimde ama ezicez şimdiden özür falan dilemiyorum. GG CONCEDE FEFESE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Revenah tek başına alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Gerisine gerek yok ölüm takımının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Diğerleri o derece kötü yani. Herşeyden önce Aras var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Şu forumda küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Terbiyeli ol yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kendimiz için değil, paticik icin oynıycaz. cekismeli bi mactı görüntüsü yaratmaya calısıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 pazartesi felan diye konustuk bizde sizede uyarsa yapar cikaririz aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi konusma böle cıkarız aradan falan diye, oynıycaz eğlenicez beraber cesitli sakalr kucuk süprizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi normalde tanistigimiz insanlar deil bizimt akim yane maclari organize etmemiz zor o sebeble iste ciksin aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yarın akşam veya gün içinde olsun maç çabuk gençler 12 mayıs yaklaşıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben gelemem abi finallerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yedeğin gelir no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yarin bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kardeş takım diyorsanız, ensest ilişki olur o maçın sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sizde bizim annemizsiniz mesela. ensest milfe girisecez ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bu arada pazartesi olsun maç diyoruz. karşı takımdan bir ses yok yalnız. hükmen yenilesiniz varsa ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 pazartesi bana da uygun. sınavdan çıkmış olucam güzel stres atarız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bana da uygun pazartesi. akşamı olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Vingthor said: bu arada pazartesi olsun maç diyoruz. karşı takımdan bir ses yok yalnız. hükmen yenilesiniz varsa ok. Pazartesi olsun diyen BonePart zaten..Bızım topıcte gun konusunda konusuldugu ıcın buraya bır daha yazmamıstır cogu kısı. Pazartesi bana uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 BonePART said: pazartesi felan diye konustuk bizde sizede uyarsa yapar cikaririz aradan ulan ilk sayfayi oku pazartesi olsun diyen benim zaten takimin lideriyim bizim takimda okay demis yane bi proglem yok ki bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pazartesi diye ben dedim hatırlıyorum bak. o kadar kardeşiz bonepart. bizede pazartesi uyuyor yalnız ben 9a doru çıkıyorum okuldan pazartesi. 10-11 olsun saat diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 11'e kalmasın hepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pazartesi saat 8,9,10 ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 10 GIBI UYARSA HERKESE YAPALIM O ZAMAN sakirde cnku 9 da yapsak +1 de oldugundan 7 oluyo isten yetisemeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar